tråk-tisdag

Det är tisdag idag - tråk-tisdag. Det innebär att dagen varit väldigt händelselös och allmänt tråkig. Det var iallafall min sovmorgon och jag snarkade på ändå till kvart i tolv, riktigt skönt må jag skriva. Vi la oss ganska sent...

Vid fem-tiden brummade vi iväg till hemköp för att inhandla lite tacos-grejer till middagen. Rackarns gott med tacos!  Mumma.... Det smaskade vi i oss ganska snabbt.

Vid halvåtta sa vi godnatt till Elvis som somnade strax efter. Jag satte mig vid datorn för att slappa lite innan det var dags för lite motion. Någon minut innan åtta insåg jag att jag glömt att köra igång tvättmaskinen med tvätt så det  blev till att göra det innan också. Det är så jäkla skönt med tvättmaskin! Jag själv tycker att jag är väldigt duktig med det där nu, tvättar hela tiden tusan.

Efter det blev det äntligen cykling. Efter 30 minuter hade jag dock ingen lust att cykla mer och bestämde mig för att ta de sista 30 senare ikväll istället. Om jag nu orkar..


Elvis vinkar jättemycket nu, så sött. Idag när jag sa åt honom att vinka till sin pappa så gjorde han det varje gång. Och klappar händerna. Fast det är ju inte lika roligt när det inte låter lika mycket som när mamma och pappa klappar. Han är så himla go. Är jag på dåligt humör så behöver jag bara titta på honom som sitter och skrattar och allt är glömt. Det är det som är tråkigt på kvällarna, ingen elvis som skrattar och ler. Han ligger ju och sussar sött i sin säng han.

Jag inser redan nu att jag inte orkar sätta min ända på sadeln igen, jag är alldeles för trött. Det blir nog sängen tidigt ikväll. Det är väl min lathet som har med saken att göra också, antar jag.


Sötnosen Elvis före och på Hemköp. Pappa David är också med på några bilder.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback