Allt och inget

Tvättmaskinen är igång och just nu skräller den som om den ville säga något. Tur att Elvis kan sova genom sådant iallafall. Men det låter inte så mycket in till sovrummet ändå, trots att badrummet ligger precis intill.

Idag blev det Flugbo (Davids föräldrar bor där. ca 1,5 mil utanför Bollnäs). David jobbade vidare på volvon samtidigt som jag och Elvis latade oss på en filt bredvid.

Någon mer än jag som tycker att vädret var väldigt mysko idag? Ena sekunden var det jättevarmt och skönt men i nästa så blev det kallt som om vi satt i en jäkla frysbox.  Det var roligt för Elvis att få sitta ute en stund iallafall. Han blir så stor pojken vår och jag hinner knappt med. Det var mycket roligare att vara utanför filten och gräva bland löv och kvistar än att ligga på den sköna filten.

Jisses vad skönt att ha musik på datorn igen. Det var verkligen längesedan och jag hade nästan glömt bort hur avslappnande det är att sitta här med musik som strömmar genom öronen.

Elvis sa Pappa några gånger idag med, så himla sött! Vi pekar på David hela tiden för att han ska förstå att det är han som är ordet "pappa". Men det verkar som att han förstår det. Kul!

Just nu krånglar MSN väldigt sketet mycket. Inget av det jag skriver till mamma kommer fram. Jättekul, vad är det för vits med MSN om man inte kan skriva till någon? Öhm...

Den har tystnat! Tvättmaskinen alltså. En tystnad som nästan heter "färdig". Så alldeles strax ska jag bege mig in till badrummet för att hänga lite tvätt.

David är kvar i Flugbo och förhoppningsvis är han snart hemma. Har vi tur är det volvon som han brummar hem med. Det är en Volvo 240 från -76! Jättefin bil.. Det enda problemet var växellådan och det har David och hans systers kille fixat ikväll. Den är mycket skönare än jettan + att vi inte behöver betala skatt för den eftersom den är mer än 30 år gammal, nice.


Tänk att det snart är sommar. Snart är det september och Elvis ska ha 1årskalas. Är ju mindre än 4 månader dit, shit! Fast Noah fyller ju om mindre än två månader.. Jäklar vad fort det går! Så då ska vi på kalas den 30:e juni också, kul!

Det märks verkligen att jag mår myckte bättre utan minipillerna. Jag är inte alls lika arg och fientlig som jag varit innan. Det är nog väldigt skönt för David. Elvis mår nog mycket bättre utan att jag bråkar på David också.

Vad vore jag utan er grabbar?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback