Lite morgonläsning

Okej, nu ska vi ta och läsa aftonbladet.

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1030622,00.html

Finansministern Gordon Brown blev hungrig under Tony Blairs anförande i det brittiska underhuset och hade inget annat till hands än sitt eget snorpalats. Vad gör man då? Jo men det är väl klart att man äter det som finns till hands. Nä, usch! Måste de ens skriva om det. Jag blir lite äcklad här. Det blir nog svårt att ens kunna äta idag utan att tänka på Gordon och hans näsa.


http://aftonbladet.se/vss/malmo/story/0,2789,1030998,00.html

Vilken stark tjej! Verkligen. Hade det varit jag som suttit under vatten i en bil så hade nog Fru Panik tagit över och väntat ut döden. Det där är min största rädsla, att dö under vatten eller på något annat sätt som innebär att man inte får luft. Hon klarade till och med att ringa SOS då bilen var under vatten och började fylllas med vatten.



http://aftonbladet.se/ettor/webb/2205_normal.html

en MOBILSKOLA! Det har vi väl alla drömt om? Eller?
NJA! Herrejösses, vart är vi på väg........


http://aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,1005617,00.html


Hade Elvis varit född 07, så det blev ett telefonnummer av hans personnummer och numret verkligen var ledigt skulle jag inte tveka en sekund med att köpa ett kontantkort med just det numret. Hade ju varit roligt att spara tills han blivit äldre. Fast nu är ju Elvis född 06. Människan i artikeln tyckte att det var för tidigt att tänka på sådant nu, vad tusan numret var ju ledigt NU, köp och spar för tusan. Bäbisen behöver ju inte börja ringa nu för det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback