Från Ecklingsbo till Flugbo

Idag var det väldigt fint väder må jag säga, trots lite kalla vindar.

Påhälsningen hos Sandra och Klas i Ecklingsbo blev äntligen av idag och det var hur trevligt som helst. Kul att träffa Kevin också. Det är synd att vi träffas så sällan. Vi som var så glada över att vi var gravida samtidig och det var så mycket som vi skulle hitta på tillsammans, tyvärr så har det inte blivit riktigt så. Det är i och för sig aldrig försent att ändra på det!  Jag har iallafall bestämt att vi fyra ska åka på kryssning någon gång i livet, tillsammans :P

Efter att vi pratat om allt och inget blev det så att vi for vidare till Flugbo och Davids föräldrar. Vi kom ganska precis hem igen, eller ja, det var nog vid 21,00.


Här kommer det lite bilder från idag:



Haha, titta på denna bild! Elvis tittar väldigt förvånat på sin farfar då han visslade. Både pappa David och farfar visslade och Elvis blev jätteförvånad och fattade inte vad de höll på med, haha! Han hade inte hört någon vissla innan tror jag, jag visslar ju aldrig så.




Nu tänkte jag gå och lägga mig. David är jättetrött och jag vill att vi för en gångs skull går och lägger oss samtidigt. Hoppas att jag kan sova bara.

Sov bra och  dröm sött!


95949-539

Jag älskar dig min son!
Din pappa också för den delen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback