dumsmart

Torsdag kl. 20.30:

Okej nu vet jag att man kan både vara dum och smart på samma gång.
Jag satt vid datorn och använde mig utav internet som vanligt tidigare och då började internet krångla. Jag bestämde mig för att starta om datorn eftersom den varit på sedan David åkte, illa! När jag väl startat om datorn kommer det upp en massa siffror och bokstäver och jag fattade noll. Längst ned stod det att jag skulle ta bort flyttbara diskar?
Så jag drog ur den externa dvdspelaren och tyckte att nu var jag nog smart. Nehe, lika. Det fungerade inte att använda  internet på mobilen heller och det var ju konstigt tyckte jag. Jag ringde både Gabbe och David men ingen hade något svar som hjälpte mig.

Precis då jag var på väg att ge upp tittade jag noggrannt och argt på den dumma burken och såg en knapp som stod ut.
- AHAAAA!!!

För några dagar sedan satte jag i en gammal diskett som jag var nyfiken på, jag glömde dock bort den. Nu startade jag ju om datorn första gången sedan dess och det funkar tydligen inte att starta en dator med en diskett i.

Snacka om att vara dumsmart! Jäkligt dumt att lämna en diskett i och sedan glömma men ändå väldigt smart av mig att tillslut upptäcka, inte sant?

Internet fungerar dock inte. Hur kan jag då skriva på bloggen? Jo för jag har ju inget annat att göra så jag skriver detta just då det inte funkar, så nu har jag inte något att göra när det det funkar igen.

nu ska jag gå och göra inget.

hörs och störs!




Det  där skrev jag igår då internet inte fungerade och Elvis låg och sov. Jag gick och la mig klockan Elva igår också, snacka om att vara hjälplös utan internet, haha!

Nu idag så började det fungera igen och det känns bra. Var lite orolig att bli utan både dator och internet fram tills David kommer hem ett tag. Hur kul är det på kvällarna då på en skala? Elvis lägger sig oftast klockan sju och sedan ska man försöka roa sig i typ 5 timmar innan man blir trött och ska göra sängen.

Nu ska jag springa och titta till Elvis som flyger över rummet i sin gåstol!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback