De vill inte svara

Igår gick Elvis och jag till öppna förskolan för att träffa Tina och Anton. Vi var dock väldigt sena så blev bara en halvtimmes prat där. Då Tina åkt bestämde jag mig för att gå ned på stan för jag ville absolut inte hem då det var så skönt väder ute. Jag ringde min kära mor och gick iväg för att träffa dem. Följde med henne på några ärenden och då hon gick tillbaka till Jan så tog jag en runda på Åhléns för att kika lite. Jag hittade ett fotoalbum iallafall som rymde 300 bilder, jag får nog plocka bort några ur min hög så de får plats. Fortsätter jag i den här takten så lär han ju ha typ 5 album minst då han är äldre haha. 330 bilder som är utvalda av alla fram till 6 månader, illa men också otroligt kul att se på. Han är ju så go och fin!

Efter det traskade vi hemåt igen eftersom det var dags för Elvis att äta gröt strax.


Både igår och idag har jag försökt att ringa hälsocentralen men de har bestämt sig för att inte svara. Och det känns ju inte direkt roligt då läkaren sa att jag skulle ringa och få en remiss om han inte var mycket bättre. Det är han verkligen inte, möjligen lite värre till och med i rosslingen. Annars mår han ju bra, hostar lite dock. Men inatt visste jag inte om jag skulle våga somna, hans andning hördes i hela lägenheten för tusan. Och David hade berättat att någon på jobbet nyss fått reda på att hans vän mist sin 5 månaders. Föräldrarna hade hört ungen mitt i natten dra för ett djupt andetag och sedan dog han/hon, usch! David berättade han att verkligen inte kände för att vara kvar då han hört det.. Han längtade hemåt.


Idag blir det nog till att gå till apoteket och hämta ut mer bricanyl till Elvis och antagligen städa? Blir skitstökigt så rackarns fort. Jag ska nog försöka få tag på hälsocentralen också. Jag vill ju veta ifall det är astma så han kan få medicin.


Ciao! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback