Tiden går fort när man har roligt

Godkväll och alldeles snart godnatt!
Vilken dag det har varit, skinande sol och trevliga moln. Dock iskallt i skuggan då vi var i Flugbo.
Igår blev det festival och det var roligt. Tiden gick väldigt fort men det är väl så när man har roligt. Det tråkiga var nog att vi missade alla vi skulle lyssna på förutom Jerry och lite av Takida. Men det gjorde inte så mycket. Jag och Moa kom hem hit vid tretiden och jag slocknade innan huvudet landat på kudden. Jag sov och tåflirtade tydligen med Moa när jag sov tills David ringde och väckte mig vid halvnio, jisses!

- Hade du kul igår?
- Det är för tidigt för att minnas David!

Ofta man har fått igång tankarna innan man ens fått upp ögonlocken.

Det blev upp och hoppa för att sedan åka till Flugbo på släktträff - utan David. Trevlig dag som säkert varit bättre om jag inte känt mig som en... Ja, jag vet inte vad! Hur ofta känner man sig snygg dagen efter en utekväll med alkohol?

Efter Flugbo umgicks vi lite med Mamma och Jan och traskade sedan hemåt vid nio.

Fy vad jag vill ha en  ny kamera! En riktig systemdigitalkamera vill jag ha men de kostar ju lite också och jag vill helst inte ta på avbetalning eftersom vi försöker få ner summan på räkningarna. Damn it.. Går ju att laga vår kamera också men vill ändå ha en bättre.. Jag lånade mammas kamera då vi var där ikväll och det blir så mycket bättre bilder än med vår..
Här kommer lite bilder iallafall!







Nej nu lockar sängen så jag får skriva mer imorgon istället.

Söv gött och dröm sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback