Husköp?

Idag har det varit fredag hela dagen (ovanligt va?) och den tillbringades i Flugbo. Hälsade på Davids föräldrar som vi inte träffat något sedan David for iväg till skellefteå. Vi tog även en tur till Hällbo för att kika på ett hus som är till salu som vi är skulle vilja köpa. Davids mamma, Inga, känner de som bor där och de hade frågat henne om hon visste någon som skulle kunna vara intresserad och ja, hon känner ju oss! Tråkigt nog var de inte hemma men huset såg jättefint ut utifrån iallafall. Inga fick tag på dem senare och vi ska kika på huset på söndag, kul! Huset är inte stort men det räcker för oss nu iallafall och går ju att bygga ut eller fixa på annat sätt om det skulle vara så. 90kvm tror jag att det är på, tre rum och kök. Antagligen får vi första tjing på huset, förhoppningsvis iallafall! Vi vill flytta dit även fast vi inte sett insidan. Skulle det inte vara som vi vill så går ju det att fixa! Så om vi får köpa huset, om vi fortfarande vill som vi antagligen gör, så blir det nog banken på Måndag, innan David far iväg, för att se om vi får ta lån.


Som vanligt lite bilder på sötnosen vår!






Så här såg jag (läs tjockisen) ut i onsdags då jag var ut. Köpte klänningen på stan eftersom jag inte hade något att ha på mig. Trivdes ganska bra i den iallafall! (såg nu efteråt att ansiktet ser väldigt skumt ut när bilden är så mycket mindre än i vanliga fall, haha)




Ingen som har något frisyr-tips?



Det är riktigt toppen att ha hela familjen samlad här hemma men på Måndag sticker David till Linköping och blir där i tio dagar. Johan, en vän till oss, har också fått jobb på samma företag så de kommer att jobba tillsammans nu. Kul för dem! :)


Nej nu blev det brist på ord.. Hoppas på att det dyker upp några nya tills imorgon eller så.

Natti!

Kommentarer
Postat av: Milla

Vilken fin klänning! Det såg ju jättefint ut!
Kul med hus, hoppas att det är bra och att ni får lån. Måste ju vara jättebra för Elvis att växa upp i Hällbo, och nära till farmor och farfar skulle han ju få också.

2007-07-14 @ 11:58:05
Postat av: Lotta

skit snygg klänning! Lycka till med huset på söndag :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback