Tänder i gossens mun

Dags för några väl vald och kloka ord från Kaisa? Njae, men ord iallafall!

Vad för spännande har hänt idag då?
Jo det ska jag minsann berätta. Först så vaknade vi och drack frukost, efter det så sov Elvis i en timma och jag spenderade den tiden vid datorn. Vid tolv var vi trötta så då somnade vi båda två. Nästa gång vi vaknar var klockan halvfyra och vi hade sovit bort dagen. Elvis sov över lunchen också.

Efter att vi vaknat och Elvis ätit så gjorde vi oss klara. Ut med vagnen och vi traskade hem till mina föräldrar och lillebror. VI var där för att utnyttja deras tvättmaskin då Elvis hade slut på rena kläder, Paniiik!


Och nu har jag precis kommit hem igen.


Jag upptäckte idag att Elvis nog är på väg att få tänder. Två stycken bredvid varandra där nere, fast de har inte spruckit fram än. Man ser liksom konturerna av dem och är två små bullar på något vis.  Ett till tecken på att tänderna är på väg att dyka upp är att han dregglar mycket mer än vanligt och då brukar han dreggla floder annars, men nu är det rena rama havet som sipprar ur mungiporna. Han har varit väldigt grinig till och från ikväll också. Stackarn har nog ont.



Det är dröjer inte länge tills David kommer in och kramar mig  igen. Natten till Torsdag runt 03-04. Och hur skönt ska det inte bli att träffa honom då? Jo, förjäkla skönt! Om han överlever nudå. Han är så klumpig. Flera dagar i rad så händer det något. Det som han berättat om är;

  • Fått en slang som sprutar het ånga innanför overallen, ajaj!
  • Fått en massa kokande vatten över sig
  • Lagt handen på ett hett rör.
  • Fått syra i ansiketet. (Gissa om jag blev orolig då! Det var dock neutraliserad syra så det var ingen fara)
Snacka om klumpig, haha.

Stackarn jobbar utomhus tolv timmar om dygnet, 14 dagar i streck och dessutom på natten. Jag skulle frysa ihjäl!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback