Mina valkar och jag

Åh vad jag tycker om mitt lilla hjärta! jag älskar att se elvis leende och det visar han hela tiden nu. Förr i början fick vi kämpa och förtjäna oss ett skratt. Nu fyller vi dagarna med skratt och mys. Han är så go!

vi var på hälsocentralen med honom igår och som tur var konstaterade läkaren att ingen infektion fanns i kroppen. Vi fick bricanyl eftersom han rosslar så mycket då han andas. Snart är min lille pojk bättre. Men han är pigg och glad iallafall han, min gosse.

vi köpte, som jag igår skrev, en trådlös router och den har vi användning av. Jag uppdaterar från min mobiltelefon nu. Nu spar jag pengar eftersom det annars kostar multum att gå in på vanliga sidor. Så nu kan david glatt sitta och spela sitt jäkla spel och jag kommer ändå åt internet.

Jag funderar på om jag ska ta mina valkar, elvis, david och bristningarna till sporthallen någon dag för att bada med elvis. Det vore säkert jättekul för honom. Och ganska roligt för de andra som är där som kan använda mig som skrattobjekt... Min kropp är en levande fettklump med extra fina ränder.

Nu kommer snubbarna hit snart. Som ska fixa något i lägenheten. Multimedianät för tv, bredand och internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback