just för att jag går naken

Ibland kan turen dyka upp då du verkligen inte trott att den skulle närvara. Idag är en sådan dag.
Snubbarna som bostäder bestämt att ska komma hit skulle komma imorgon, sicken tur. Det var tur eftersom vi sov över och vaknade någon minut innan de skulle komma och det var fortfarande stökigt. Så vi hinner städa nu.

Elvis är fortfarande inte bättre. Det konstiga ( eller det som är bra) är ju att han inte har någon feber eller verkar dålig annars. Väldigt hes, hostar och rosslar lika högt som tuppen när den tar sin morgontruddelutt.
Igår sov han väldigt mycket mer än han brukar göra också. För säkerhetsskull ska vi på hälsocentralen idag och kolla. Det är så jobbigt för honom att andas på natten. Förhoppningsvis får vi något slemlösande eller dylikt. Bättre att kolla en gång för mycket säger då jag.

Förhoppningsvis ska vi köpa en trådlös router också. Anledningen till det är ju att jag har en herre här i lägenheten som tycker mycket om att spendera tiden vid datorn och spelet. Hade vi en trådlös router skulle jag gratis kunna använda internet på telefonen. Synd att Davids laptop inte fungerar, annars hade den kunnat nötas ut. Det är så trist då Elvis sover om kvällarna och televisionen inte kan bidra med något intressant.

Nej, nu ska jag kolla "mina" sidor och skymma denna kropp med något som kallas för kläder. Det vore ju synd om befolkningen i denna lilla stad skulle behöva blunda en hel dag just för att jag går naken.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Hur gick det idag? Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback