Fyfan vad du är söt

Tänk vad en enda liten kommentar kan vända en deppig kväll.
Efter melodifestivalen blev jag avundsjuk över alla som kan sjunga, jag vill också. Jag började också tänka på att jag skulle vilja kunna skrivat låtar, jag med. Tankarna flög iväg och funderingar på vad jag ska göra i framtiden snurrade omkring i mitt huvud. Efter det övergick det till att jag blev deprimerad över hur jag ser ut, kroppen och så vidare. Suttit och tänkt illa om mig själv hela kvällen.

Då det var dags för reklampaus under filmen ' Min stora kärlek' så tog även jag en paus och satte mig vid datorn. www.blogg.se blev den sida som jag loggade in på och till min förvåning såg jag en "anonym" (stod inget namn) kommentar som innehöll de vänliga orden:

"klipp dig så! :D och fy fan vad du är söt!"

Hela kroppen fylldes med värme och jag sken upp. Mitt deppiga humör försvann på en gång och jag blev glad. Vem det nu var, tack för de vänliga orden! Jag känner inte igen IP-adressen, så jag tror inte att det är någon jag känner. Och det känns så mycket bättre när någon som inte känner mig skriver något sådant, då personen antagligen skriver det för han/hon ärligt tycker så. Är det någon man känner vet man ju aldrig om personen i fråga säger det just för att vara snäll eller för att den människan verkligen tycker så.
Nu vet jag ju i och för sig inte om jag känner personen som skrev det. Tack iallafall, räddaren i nöden.

Jag vill även tillägga att jag uppskattar att höra saker från personer i min omgivning också men ni förstår säkert hur jag tänker? Klart jag tar åt mig om andra säger det med, dock inte på samma sätt.

Vi säger så här.
En vän till dig säger att du ser bra ut.
Och en helt okänd person säger samma sak, vad tar du åt dig mest av?
Din vän som kanske säger det för att vara snäll och för att hon tycker om dig ( kan ju faktiskt mena det också men man vet aldrig). Eller den okände människan som bara säger det ändå, bara sådär rakt ut?

Fast det är ju på två vis det där. Personen som bara känner ditt yttre eller personen som vet om ditt inre också. Jaja, skitsamma! =)

Tack iallafall, det värmde och förgyllde min kväll.

Sorry för att detta inlägg blev helt konstigt och förvirrande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback