Räkmacka!

Pappa David är hemma igen och Elvis blev överlycklig när han såg vem det var som kom hem. Han ropade "hejhejhej" och räckte armarna åt sin pappa. Så mysigt!

David öppnade sin present som var en GPS och den blev han glad för. Den var från både mig, mina föräldrar, syskon och min mormor. De gick med på min present så det inte skulle behöva bli så dyrt för mig. Jag betalade mest men det blev mycket billigare än vad det skulle blivit om jag köpt den själv. Roligt att alla var med på den också eftersom han behöver en sådan, speciellt när han åker iväg på jobb och ska hitta till olika ställen.

Vi ska strax gå upp och lägga oss eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att lämna Elvis hos dagmamman. Som jag tidigare skrivit ska vi handla sista julklapparna imorgon och lämna julkort till folk. Annars har jag ingen aning om vad vi ska hitta på i helgen.

Jag fick förresten en RIKTIG räkmacka igårkväll hos mina föräldrar! Den både smakade och luktade som en riktig räkmacka ska göra. Konstigt att det är godare med räkmackor från Matmagasinet (eller ja, de har ju bytt namn) än Mr. Bean.

Vad föredrar ni?

Räkmacka =
  • Torrt bröd, sallad och torra räkor (någon konstig dressing var det till också)
Eller...
  • Polarbröd, ägg, majonäs, räkor, citronskiva och sallad?
Även om det nog är ganska uppenbart så kan jag berätta att jag föredrar det sistnämnda (sistskrivna?). Visst, jag kan hålla med om att det första alternativet nog är mer fettsnålt än det andra men ska det vara räkmacka så ska det vara räkmacka!

Tack hörrni!




Här är sötnosen som äter fil och flingor för första gången.
Konstigt att han aldrig fått prova det innan. Kan ju i och för sig bero på att vi aldrig har det hemma.


Kladdigt?



Nej nu ska jag försöka lyfta på min tunga rumpa och låta fettet dallra upp för trapporna till övervåningen.

God natt gott folk!

Kommentarer
Postat av: Sara

Söta bilder! :) Och den sistnämnda räkmacken är helt klart godast tror jag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback