Grattis honey!


Grattis honey! ( i efterskott blir det nu)
95949-2107
Ja igår fyllde David 26år och firade den själv med att jobba 80 mil bort, lite trist. Vi får ta igen det när du kommer hem! Jag hade tänkt lägga in ett inlägg om det igår men det fungerade inte att logga in på blogg.se igår och när det väl gjorde det så hade jag tröttnat. Grattis igen!



Igår tog jag bussen in till Bollnäs för att halvt frysa ihjäl vägen från brotorget till stadshuset. Inte lång bit alls att gå men kylan attackerade mig så vägen kändes mycket längre. Väl framme pratade jag med en snubbe om komvuxkurser. Jag blev lite dumförklarad och sedan kändes det inte alls lika roligt längre men det slutade med att jag ansökte om lite kurser. Religion, Naturkunskap (jag fick ju IG i dessa ämnen trots att jag skulle få Godkänt) och Svenska B (Jag hade mycket frånvaro och fick bara G, jag kan mycket bättre). För att få ihop det till heltid så lade han till kursen "inför högskoleprovet" och någon till som hette first class. De tre förstnämnda ska jag köra på distans och de andra får jag allt pallra mig dit för. Känns dock inte lika bra alls som innan. Jag hatar att bli dumförklarad. Det är därför jag inte gör vissa saker utan att ta med mig sällskap - Just för att inte bli dumförklarad eller göra bort mig. Varför händer allt sådant när man väl gör saker utan att tänka på att det är jobbigt?

Efter stadshuset letade jag mig till ett gömställe från kylan och lyckligtsvis hittade jag in till "gamla prix-huset". Där tänkte jag äta lite frukost och bestämde mig för en räkmacka på Mr. Bean. Jag blev väldigt besviken då mackan serverades. När jag tänker på räkmacka så menar jag räkor, majonäs, ägg och sallad. Bröd också såklart. Det jag fick var torrt bröd, torra räkor och lite sallad. Fy vad töööört. Jag åt inte mycket av det där. Vad tänker ni på när det gäller räkmacka? Ganska skönt att bara sitta där själv iallafall.

Jag gick in och hälsade på Jan på biggans en sväng innan jag gick ut på stadens torg för att kika lite i affärer. Tittade om jag kunde hitta några julklappar som vi kan köpa på fredag när David är hemma igen. Affärerna var ganska snabbt avklarade och jag besökte Jan på biggans än en gång innan jag gick till bussen för att åka hem. Jag var den enda människan på bussen, hela vägen till Hällbo.

Jag kröp till sängs när jag kommit innanför dörren här hemma och sov i 1,5 timme innan Elvis kom hem. Det finns inget bättre än middagssovning!

Just nu busar jag med Elvis som står bakom mig i soffan. När han hittar något annat att titta på i två minuter så passar jag på att skriva något snabbt i inlägget. Ska duka fram lite frukost alldeles strax även fast det känns onödigt när jag mår illa efter en macka. Jag vill ha två, det är standard ju!

Jag har förresten gått upp två kg av de 5,5kg jag gått ned. Det dröjer nog inte länge innan jag gått upp det jag gått ned, plus massa till. Men det som är bra är ju att jag egentligen inte gått upp något sedan jag blev gravid än. Usch, vill inte när jag redan har kvar från förra gången. Jag rullar som en boll redan nu ju.

Nej nu blir det frukost. Eftersom detta inlägg skrivs så tidigt idag så kan jag lova fler inlägg idag.

Ha en bra dag!

Ge mig en räkmacka, en riktig en!





Kommentarer
Postat av: Catta

Håller me om räkmackan... Bröd, ägg, majonnäs, räkor o lite grönsaker! Förstår om d blev besviken...

2007-12-18 @ 08:51:31
Postat av: ebba

hej Kaisa
Har hittat till din blogg eftersom min mamma är uppvuxen i ert hus, och vi spenderade mycket av våra sommrar i Hällbo som barn, vi lekte i Boa som dom kallade uthuset och i slakteriet... Morfar var ju slaktare som du kanske visste. Jag minns så väl hur
det luktade där, och jag minns det lilla rummet på vinden i Boa, där min moster bodde som tonåring senare min kusin. Jag minns doften av brännässlor runt jordkällaren, där mormor förvarade potatis.
Som barn var vi ut i skogen runt ikring och jag minns att vi brukade hitta en massa slaggsten, som hällbo ju är fullt av.
Det är ett härligt hus, som har en massa goda minnen... jag antar att ni gjort om huset till ert eget men jag tror att det fortfarande har samma själ. Hoppas att ni trivs där er lilla familj, din son Elvis är sånt sött charmtrolll, och du tar jätte fina bilder. Till sist
du borde inte känna dig dum förklarad... ingen annan har rätt att få en att känna sig dum, och att du ger dig iväg för att börja plugga visar ju att du är smart, det är ju inte dumt alls... ebba

Postat av: sara

Att dumförklara någon är som att dumförklara sig själv. Man är ju dum om man inte fattar att alla inte kan exakt samma saker. Kan man inte något så är det klart man måste fråga, och om man då blir dumförklarad.. ja, det är han som är dum! Du är bra Kaisa! :)

2007-12-18 @ 16:47:06
URL: http://sarablabar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback