Barnavårdscentralen

Nu är vi hemma i Hällbo igen! Vi for ju till Bollnäs igår för att inhandla en present till David, en present han faktiskt behöver. Vi stannade sedan i Bollnäs över natten, hos mina föräldrar, eftersom vi skulle till bvc tidigt idag.

Så imorse begav vi oss till vår sköterska på barnavårdscentralen för att väga och mäta Elvis. Han väger nu så mycket som 10 300 g och är 76cm lång. När vi satt där och pratade så tittade jag på sköterskans anslagstavla som var full med bilder på söta barn, som vanligt. Det som var annorlunda denna gång var att det satt en massa julkort där och då påmindes jag om att jag glömt att ta med vårat julkort på Elvis! Rackarns! Vi får ta och svänga in till henne imorgon och lämna av julkortet då. Det är så roligt att gå till barnavårdscentralen när vi har en bra sköterska som tar emot oss. Fy, vill inte tänka tanken på hur det skulle vara om det hade varit någon vi inte trivts med. Ibland har man tur!


David har riktat bilen mot norr och är på väg hemmåt igen så ikväll dyker han in hit. Det är lite synd att Elvis ska till dagmamman imorgon, första dagen David är hemma, men tomten ska ju komma och de ska få ett varsit paket och det vill nog inte Elvis missa.Han tycker ju att det är riktigt skoj att vara där också. Förra gången David kom hem skulle det också blivit så men då lät vi honom stanna hemma. Vi får passa på att handla sista julklapparna och dela ut julkorten istället. Om vi lyckas med att få ut alla julkort imorgon så dyker nog kortet upp på bloggen på lördagen också. Då får ju alla ett julkort från oss på något vis, haha!


Ja just det ja! Då vi var på Bvc så påminnde Anneli (sköterskan) mig om att ha en reservplan inför förlossningen osv. Jag ska ju ha snitt och kan därför planera in så att David är hemma då och det är ju bra. Men om det startar tidigare och David är borta? Det kan ju lätt bli lite panik om förlossningen startar tidigare än snittet och David är 80 mil bort, 10 timmar från oss. Det är omöjligt för honom att hinna om de inte lyckas fördröja det på något vis. Usch, vill inte tänka tanken på att David kan missa sitt andra barns födelse. Jag måste alltså fixa en reservplan.

Jag sprang precis in till köket för att se efter vad Elvis höll på med för bus. Och vad gör han? Jo han har öppnat skafferiet och kastat ut hälften av spagettin i paketet. Ibland är det svårt att hålla sig för skratt, haha! Det blev till att plocka spagetti från golvet.


Nu tänkte jag att vi ska gå upp för att kolla om Elvis vill sova lite middag. Han somnade på väg hem från Bollnäs så jag vet inte om han är trött ännu. Ibland kan han se hur pigg ut som helst men slocknar på en gång då jag bäddar ned honom i sängen. Jag själv tänkte unna mig lite middagssovning för det är så jäkla skönt och dagen rusar ju iväg om det sovs lite.


Fler inlägg under dagen och kvällen kommer! Någon bild blir det nog också, på Elvis såklart!


Have a nice day and gör inget dumt!


95949-2089

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback