Bajs i blöjan kvart över sex

Oj oj oj, idag är jag verkligen uppe med tuppen! Elvis vaknade runt kvart över sex för det var bajs i blöjan, det var inte lite heller! Så det blev till att kliva upp och byta blöja och då blev han pigg. Så då fick han lite välling och vi gosade i soffan. Nu har han precis somnat igen efter att ha varit vaken en timme. Så medan grabbarna sussar sött i sina sängar så passar jag på att sätta mig här en stund. Jag sitter ju aldrig vid datorn på grund av en av grabbarnas datorspelsberoende om kvällarna. Jag nämner inga namn men jag kan ju berätta att det inte är Elvis, haha!
Det känns lite ovant att vara vaken nu eftersom Elvis vanligtsvis vaknar vid åtta. Att kliva upp kvart över sex är inget som brukar hända och det är väl tur.

Igår var vi på barnmottagningen med Elvis och pratade med läkaren. Antagligen har han inte astma eftersom han är mycket bättre nu så vi blev bara glada och det blev ett snabbt besök. Skulle det bli något så kan vi bara ring dit, känns skönt.

Idag är det skärtorsdag och jag tycker att tiden går så himla fort. Snart sitter jag är och skriver att det är midsommarafton, oj oj. Idag ska vi göra lite ärenden på stan och annars ta det lugnt.

Imorgon blir det äta mat hos Davids föräldrar och umgås med dem. Sedan är det lördag och det blir mat och sådant tillsammans med Hela familjen på min sida. Ska bli riktigt trevligt. Senare på kvällen ska vi till Hanna på inflyttningsfest och sedan blir det nog tranan. Jag tror att det nog blir jätteroligt eftersom det verkar vara många som ska ut och det kan vara trevligt att träffa på människor som inte träffats på länge. Det tråkiga är att nu har känslorna om att det känns fel börjat komma , vet inte varför. Elvis lider ju inte direkt av det. Det går jättebra då han sover borta och det spelar ju ingen roll om jag går ut eller bara sitter hemma - det märker ju inte han. Men iallafall, det dåliga samvetet dyker upp lite här och där.

Jag har gått ner 1kg sammanlagt på en vecka med Atkins.  Fast då har jag fuskat väldigt mycket nu på slutet och inte varit ut och gått på promenader. Vet inte riktit hur jag ska göra. Jag ska nog fortsätta som jag gjort nu, inte strikt atkins utan lite kolhydrater ibland. Är ju bra att jag minskat med kolhydrater så mycket som jag gjort och dricker ju inget dricka som innehåller socker osv. Vi får se hur allt blir. Det slutar nog med att min sommar är förstörd iallafall. Badrock får vara min outfit i sommar, trist!


Nej nu måste jag uppdatera detta tror jag. Jag börjat titta på andra sidor hela tiden och glömmer bort denna.

Ha en bra dag för det ska jag ha!




Kommentarer
Postat av: Lotta

vad bra att du gått ner 1 kg :) fortsätt som du gör!! Du är jätte duktig!! =) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback