Lördag? Nej, det är ju söndag..

Det är nu Lördag och kväll.
Elvis sover just nu, så jag tänkte passa på att skriva några meningar och ord här.

Elvis och Jag gosar med varandra hela dagarna och allt går prima. Vi saknar pappa David obeskrivligt mycket och hoppas på att de sista 5 dagarna går fort. Ja, det är sant! Om 5 dagar så är mitt hjärta hemma igen. Efter en månads jobb på två veckor. Usch, stackarn! Jobba 12 timmar om dygnet, 14 dagar i rad.  Jag ska nog låta honom sova ut i en vecka då han kommit hem. Huvudsaken att han trivs och det gör han ju.  Men det första jag ska göra då jag träffar honom är att sno åt mig en riktigt lång kram, innan han ska gosa med Elvis. För det lär han nog göra dygnet runt sen och det förstår man ju. Jisses vad David måste sakna sin son. Och vilken skillnad han kommer att se på Elvis när han kommer hem. Jag blir inte förvånad om han inte skulle känna igen honom. För till och med jag ser ju skillnad på Elvis, han ändras ju jättemycket varje dag. Han har blivit mycket rundare än innan också.

Min gofis sover lika bra om nätterna nu också, vilken tur jag har. Om jag matar Elvis klockan tolv och kommer i säng klockan ett så sover han till runt fem för att då vakna och tutta på mamma Kaisa och då sedan somna om till tio, kanske till och med elva. Så ja, jag får mycket sömn. Fast idag fick jag BARA sova till nio, rackarns. Vi får se hur länge detta håller i sig. Kanske blir skrikig snart?

Jag har ätit jättemycket hemma hos mina föräldrar nu när David är i Norge och det tackar jag väldigt mycket för. Jag har fått så mycket hjälp från er och det är ovärderligt! Hur ska jag kunna återgälda detta?  Jag bockar och bugar! Tackar och ler!

Nu är det en herre i denna lägenhet som vaknat och jag springer därför iväg från skriveriet en sväng..



Det där skrevs igår och jag kom aldrig tillbaks. Rackarns va?
Herrn i huset (just nu bara Elvis, så han är ju herrn i lägenheten) vaknade till och jag rusade direkt till honom. Vi gick iväg till vår stora toalett för att byta lite blöja och tvätta lite rump. Efter det var det middagsdags för lill-Elvis. - Yes sir! Säger jag och laddar fram tuttarna för att mata mitt barn. Efter det så satt vi mest och gosade i soffan framför tv'n (ja, min soffa står faktiskt framför TV'n, Ovanligt va?). Jag var inte ensam vaken fram tills det var sovdags och johhnyboy (John blund) skulle få göra sin nattliga rutin, söva mig. Det var en liten knodd här i lägenheten som höll mig sällskap, myspys. Fast inte lika roligt då magknipen tog över, så himla hemskt att inte kunna göra något för att ta bort smärtan. Kanske försöka döva den med kärlek? Svårt det med kanske.

Har ni tänkt på att minsta lilla misstag jag gör med Elvis, kan komma att förändra hela hans liv? Snacka om ansvar, snacka om stort. Det gäller ju allt man gör. Jag är en förälder, en mamma och rädd för att inte göra rätt?

Vi lade oss i sängen vid halvett inatt och jag slocknade lika fort som lampan. Jag vaknade sedan vid sextiden för att Elvis var sugen på frukost. Vi satte oss i soffan och kikade på lite dålig morgontv för att sedan lägga oss i sängen igen vid sju. Nästa gång jag vaknar är klockan elva och jag är utsövd. Tack för att du är så snäll och sover mycket!

Jag har ingen kamera hemma. Vilket kanske förklarar varför jag inte lagt ut så mycket bilder? David tog med sig den till Norge och därför har jag fått använda mammas då jag är hos dem. Mormor Eva har fått fota lite. Men jisses vad jag saknar kameran, jag går ju ingenstans utan den annars. Det blir mycket fotande när David kommer hem, jag har mycket att ta igen och det går inte att fota Elvis för mycket, så söt & go.

by the way så är Elvis ikväll 3 veckor gammal, 21.52. Tiden bara rullar iväg och jag hinner inte med. Det är som David säger, snart har han skäggstubb och åker moped. -  David var lite rädd att Elvis skulle ha växt lite för fort innan han kommit tillbaka. Förhoppningsvis inte? Fast växt mycket, det har han. Det som är bra är att då David kommit hem händer allt. Eller ja inte allt, men det är då som han kommer att börja fixera blicken och le medvetet osv. Då går David inte miste om det iallafall.

Får papper snart som jag ska skicka in till arkivet i Gävle för att få förlossningsjournalen, så strax skall en förlossningsberättelse finnas här.

Det ser så mysigt ut när ett barn sover..

Nu var det svårt att skriva med en hand, en liten krabat ville inte ligga kvar i babysittern och ligger nu därför  i min famn, den rackarn somnade dock. Jag ska nu gå och äta frukost. Sedan blir det till att göra mig och Elvis klar. Möjligen städa lite, ser hemskt ut här.
Ha det bra =)

Jag älskar mina pojkar, det ska ni veta, massor..
Kom hem nu David..

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör.
Fred, 7 år


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback