Veckans höjdpunkt!





Jag har nu satt mig här vid datorn i hopp om att hinna med att skriva åtminstonde några rader här. Hittills går det ju suveränt! Jag har redan hunnit med snart hela tre meningar, rackarns potäter!

Vi var igår iväg till barnavårdscentralen för att som vanligt väga och mäta Elvis. Det är höjdpunkten på veckan då vi ska till BVC, alltid lika roligt att se hur mycket han växt och gått upp i vikt. Denna gång tippade jag på att han skulle väga 3460g (han vägde sist 3314g) och David trodde att han skulle ligga någonstans mellan 3490 och 3510 gram. Mormor Eva trodde att han skulle väga 3500. Aj aj sa myrsloken, så fel man kan ha! Till skillnad från förra gången jag gissade, hade jag denna gång helt fel. Pappa David låg närmast. Elvis vägde nämligen 3522 gram. Hela två centimeter längre än förra veckan också, så nu är han 52 centimeter över denna lortiga jord. Anneli på BVC tyckte sig se att han fixerar blicken också. Jag trivs jättebra med Anneli på BVC, verkligen! Kunde nog inte fått en bättre sköterska. Det är så skönt när man trivs med personalen, det blir så trist annars. Och jag skulle nog inte våga byta heller?

Idag har vi fått reda på att han hör min hemska röst när jag pratar med honom, han är nämligen inte döv. Det  fick vi reda på idag då vi var på hörcentralen för att kolla hörseln på Elvis. Prima ballerina... Sa hon inte nej, men hon sa att det såg bra ut. Så nu när jag är säker på att han hör borde jag kanske försöka anstränga mig lite då jag sjunger för honom. Jag kan ju inte låta denna stackars pojk få lyssna på en sådan falsk röst, lite bättre kan jag nog?

Annars så rullar dagarna på som vanligt. Vi är aldrig hemma på dagarna tycker jag. Vi bara ränner runt överallt och ja, bara är...? Det känns jättebra att David är hemma. Det är så vackert att se honom sitta där med Elvis och gosa. Han ser så lycklig ut. Det är två veckor kvar nu tills han åker igen. Och det känns ju mindre roligt, snarare rejält tråkigt och ledsamt. Men han kommer ju hem igen, det är ju en tröst. Jag älskar den jäkeln!

Just ja! Jag satte mig framför bostäders hemsida för att kolla runt på lite lägenheter. Vi har tänkt leta någon lämplig trea att flytta in i. Jag sökte på treor på det område vi bor på - blomkransen. Och vad dyker inte upp där, om inte en trea i samma uppgång som vi bor i. Snacka om lätt flytt? En trappa nedanför oss bara.
- YES! sa vi och ringde bostäder dagen efter. På kvällen traskade vi ned för denna lilla trapp för att kolla in lägenheten. Och den såg ju rätt bra ut. Förutom tapeterna i sovrummet, kökstapeter på hög nivå! Mörkblå med bär/fruktklasar, uuuh? Snygga köksluckor iallafall, vi slipper bostäders tråkiga.
Vi ska tacka Ja till den tror jag. Och isåfall har vi inflyttningsdatum den första november. Vi har också fixat så att vi isåfall har utflyttningsdatum den 15e november, detta just för att David kommer hem den andra november. Great!

Får fortfarande sova väldigt mycket iallafall. Inatt la vi oss vid kvart över tolv och han vaknade nästa gång för att äta vid sex. och sov sedan till åtta och åt en snabbis igen. Därefter sov vi mellan halvnio och elva. Snacka om bortskämd med sömnen! Och hejsan vad fort tiden går. Han är ju fyra och en halv vecka gammal! Det är som David säger - Snart har han skäggstubb och kör moped.

Fasiken, det var något mer jag hade tänkt skriva om..

Nej, nu skriker Elvis på mat och då är det väl dags att säga adjö?

Adjöö Herr och fru läsare!




Kommentarer
Postat av: Anonym

åh vilken söt liten elvis ni har!! har din blogg som favorit nu så jag kikar in lite då och då :D planerar en liten bebbe vi också, så det är rätt kul att läsa och så... lycka till med allt! /Liv

2006-10-05 @ 20:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback