Men din är så liten!!

Det är tragiskt att behöva berätta att David nu har farit iväg till Norge för att tjäna sitt upphälle, eller vad man nu ska säga. Trist, verkligen jättetrist! Han åkte ikväll och jag började sakna honom igår, haha. Nej, men nästan så. Det var jobbigt att säga hejdå, svårt att hålla gråten kvar i halsen men jag lyckades. Fast det dumma är väl att den lyckades fastna i halsen och det är ju inte roligt att ha gråten i halsen hela tiden inte. Men den halkar nog ned snart igen hoppas jag.  Sist David åkte iväg (första gången) så fälldes det en och en annan sorgsen droppe. Och gissa vad jag är glad över att ha honom. Inte visste jag att man kunde älska någon så här mycket. 

Det märktes att det inte bara var jag som tyckte att det var en jobbig stund idag. David gillade inte heller läget. Att lämna ' fru ' och barn igen. Jag hoppas innerligt att dessa två förjäkliga veckor rusar iväg. För jag och Elvis saknar Pappa David så här mycket <-----------------------------------------------------------------------> *visa med händerna*.

Jag passar på att sitta här nu medan Elvis sover i soffan. Just nu hör jag nå folk utanför lägenheten  och efter en stunds lyssning skulle jag nästan vilja påstå att de nog är en aning berusade. Och då insåg jag att det är onsdag kväll och 25kronan som väntar dem ikväll. Hoppas att de får en rolig kväll och att de inte skriker inatt när de kommer hem. Vissa galningar vrålar ju rakt ut klockan tre på morgonen, idioter!

Jag och David hade roligt med kameran idag (oj, det där lät ju LITE porrigt). Vi ställde upp stativet och tyckte att vi minsann skulle ha något kort på oss tillsammans. DONE! ( tyvärr måste jag meddela att det icke togs några nakenbilder!)  Här nedanför ligger det lite nya bilder. Världens morgonfrilla fixades snabbt med ett diadem och sminket från gårdagen fick pryda bilderna. Det sker på egen risk att titta på dem, okej? :D AND REMEMBER att min kropp är under konstruktion, den skall icke få se ut så i framtiden. För fy vad mycket jag måste gå ner, har ju 14 kilo kvar och borde gå ner lite till också.  Kul att ha lite bilder på en själv iallafall, oftast jag som står bakom annars. Men det är ganska skönt.


Nästa Lördag bär det iväg till Mora för att gå på Dop. Det är Elvis kusin Noah som skall döpas. Så det är dags att börja leta doppresent, vill hitta på något bra. Trevligt ska det bli att träffa syster och hennes familj också.


Vår lille pojk växer och växer och är världens goaste. Det är en helt otrolig upplevelse att vara mamma.
På Måndag ska vi till BVC igen för att väga och allt sådant som hör till. Jag längtar tills dess, så roligt att få se om det hänt något.

Där David och hans arbetskamrater tillbringar sina kvällar och nätter har de trådlöst nätvärk, vilket är bra för david har nätvärkskort i mobilen. Så han kan kika in på MSN och sådant gratis, härligt! Han hade tänkt ta med datorn från början, men den dog strax innan han åkte iväg sist. Dumburk.

Kan stolt säga att jag älskar mina två pojkar. De betyder allt! Och David, om du läser det här så tycker jag  att du kan komma hem... NU! Plz.. Han borde vara framme nu iallafall. Löööv jooo!
Ha det bra, heeej!

(jag hoppas damn it att förlossningsjournalen kastas ned i brevinkastet imorgon, annars jäklar blir jag ledsen)



 

Pendeltåget från Södertälje C

(Tjej 20+ och kille 25+ sitter bredvid varandra och för en livlig diskussion hållandes i hand)
Tjejen (besviket): Men din är så liten!
Killen (stött): Det är den väl inte alls det! Det är du som vill ha för stor!
Tjejen: Inte så sjukt stor, men det ska ju vara skönt. Inte obehagligt.
Killen: Det blir det ju om den är för stor. obehaglig alltså. Du är så omysig!
Tjejrn (förvånat): Är jag omysig bara för att jag vill ha en stor säng?!











Kommentarer
Postat av: elin00

Fina familjen! :D blir så glad bara av att se er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback