en Grov portion under läppen.


I Torsdags var det dags för oss (mig, David och Elvis) att sakta men säkert ta oss till Söderhamn. Jag skulle kanske beskriva det mer som skuttandes, jettan är lite opålitlig. Men vi hackade oss fram till Söderhamn och där shoppade vi lite kläder till Elvis. Vi hittade bland annat ett par jeans, tre tröjor, ett set (byxor, tröja och huvväst), strumpor, vantar (köpte dem dock i Bollnäs samma dag), tjockare mössa och ett par skor (också Bollnäs).  La in bilder på några av kläderna iallafall.

När vi återigen var i i hemträsket så badade vi Elvis. Det är så mysigt att bada honom, den stunden gillar jag. Han ser ut att njuta så mycket! Eller ja direkt då han känner att det är blött blir han lite småkinkig men sedan då han vant sig några sekunder efter så njuter han riktigt.

Strax efter att vi badat och klätt honom tyckte vi att det vore skönt med en promenad. Sagt och gjort! En kvart senare var vi ute och gick. Riktigt skönt även om det inte är såå jättelånga promenader. Men kan vara skönt med en 40minuters bara också.

Om en månad flyttar vi till lägenheten en trappa ned. Det råder delade meningar angående flytten, det känns bra att flytta och få lite större (11kvm bara iofs men vi får undan datorerna från vardagsrummet) fast ändå så trivs jag bra i denna lägenhet också. Men flytten blir av iallafall, den 15e november är det dags.
Ska trots allt bli skoj! Alltid lika roligt att flytta till nytt ställe. Och det är ju faktiskt en likadan lägenhet fast spegelvänd och ett litet rum till.

Ikväll har jag tänkt att jag ska färga håret Svart igen. Trivs grymt bra i det röda men känner att jag behöver en förändring just nu i botten på mitt självförtroende. Det dröjer nog inte länge innan det röda har letat sig tillbaks, blir svart en sväng bara.

Här är några av kläderna vi hittade till Elvis:




95949-9295949-91
























Skriver nog ett inlägg igen senare ikväll, efter färgningen. Så får vi se om jag är nöjd eller om jag störtgrinar och bara vill ha det röda igen, haha!

Snart åker David också.. Jisses, Stanna tiden!! Funderar på att kidnappa honom så att han inte kan fara iväg. Det vore ju en bra idé!

Måste bara säga det att fyy vad jag börjat blivit snussugen igen! Jag har ju snart varit utan i 10 månader och nu är jag mer sugen än någonsin. Min teori är att jag innerst inne vet att jag är ett steg närmare att kunna snusa igen och därför tänker på snus hela tiden. Då jag var på tjocken visste jag ju att det skulle dröja länge innan jag någonsin kunde tänka på en prilla igen. Om jag får gissa så blir jag nog inte snusfri sedan efter amningen om jag känner likadant då. ILLA, men sant. Ge mig snus! Fast jag bryr mig för mycket om vad folk tycker och det kan göra att jag håller mig ifrån det. Trist för just nu skulle jag göra allt för att få känna en Grov portion under läppen.

Hörs och störs!

För att undvika kritik, säg ingenting, gör ingenting, var ingenting.
Elbert Hubbard

Kommentarer
Postat av: Mor

skit du isnuset slåpp det

2006-10-17 @ 23:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback