Tusan, nu får tiden rulla på fort!

Neeej! Säg att han skojade till det lite och snart kommer inspringandes genom dörren igen? Rackarns, vad försöker jag inbilla mig?
Det var nu några sekunder sedan David gick ut genom dörren för att åka ned till stationen och sedan börja sin resa mot jobbet i Norge igen. Nä, fy tusan. Kom hem igen! Men förhoppningsvis går tiden ganska fort.

Klockan är nu halv sju och jag har fortfarande inte lagt mig. Jag kände mig inte så trött tidigare och stressen över städning lurade i kroppen. Så, vad gjorde jag klockan fyra på morgonen? Jo jag städade köket! Vadå? Gör inte alla det den tiden?
Det såg helt seriöst ut som att en terrorist varit här och haft det roligt med både flygplan och bomber. Bara resten av lägenheten kvar nudå (suckar HÖGT).

Elvis la jag ned i sängen vid halv tolv och han somnade rätt snabbt lillkisen min. Om jag ska räkna på de timmar han brukar sova så kanske han förhoppningsvis sover fyra timmar till? Isåfall hinner jag ju sova så länge iallafall. Föresten så hinner jag inte sova mer än så iallafall eftersom jag och Elvis ska ta en tripp till Apoteket och hämta ut P-piller till mig. För jag har inte tänkt att skaffa en till knodd så här nu på en gång, låter väl förnuftigt? Jag måste dit imorgon eftersom jag idag var dit med tanken att hämta ut pillerna och visst hade jag haft dem hemma nu om inte min barnmorska glömt att stämpla dit att jag ska ha ungdomsrabatt, vilket resulterade i att tjejen på Apoteket tänker ringa henne imorgon för att få det bekräftat, även fast hon vet att jag är ungom. Det är väl något de måste göra. Så hon sparade mitt recept där och jag skulle återkomma imorgon.

Julafton har svishat (hm, hur stavar man det?) förbi snabbt som ögat och några meningar med bilder skall infinna sig här inom kort.

David ska ringa bostäder idag och skjuta upp hyran. Det ska han göra eftersom vi blev helt pank efter förlovningen, julklapparna, extraräkningar och datorprylar. Attans! Så om vi skjuter upp den till den 17e kan vi leva denna månad, bra va? Det vore väl otroligt tråkigt om det skulle bli vår död? eller?

Baaah! David skrev nyss i ett sms att han kommer hem nästa år. Shit vad det låter lååååångt bort, trots att det är så nära?

Nä, sovdags kanske?

Nattinatti, godmorgon, godmiddag' & godkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback