Sanningens sanning.


95949-175


Gjorde denna lite snabbt nu.. Ska nog göra en SNYGG senare i veckan. Fast Elvis är ju söt iallafall, som alltid.

Ibland är sanningen så otroligt svår att hantera. Som idag till exempel;
Jag fick mitt paket från H&M och jag provar genast en grå kofta som var ett av klädesplaggen och blir genast besviken och självförtroendet föll ned på botten igen - den var för liten.
Jag provar sedan en klänning på David föräldrars toalett. Det var en jäkla tur att det inte var en helspegel där inne eftersom jag nog sett nog vid halva kroppen. Vilken kropp, fy.  Det är så hemskt när man först inte tänkt något om att kroppen ser hemsk ut och sedan ställe sig framför spegeln och få sanningen kastad i ansiktet. Besviken, paff och ledsen står man där och besiktigar sin kropp.. den elaka sanningen. Vi får se om jag vågar prova klänningen igen. En tröja kunde jag ha iallafall. Sedan var det en jacka och ett par strumpbyxor til Elvis. Tänkte att han kunde ha jacka på sig när det är +grader och strumpbyxorna under brallorna. Hans fleeceoverall är väldigt liten nu.

Vi var till bvc idag för att se hur mycket han växt och gått upp i vikt. Och jag kan berätta att han nu väger 5980 gram och är 61cm lång. Han var 49cm och vägde 2787gram när han föddes, vilket betyder att han har gått upp 3193 gram och växt 12 cm. STOOORPOJKEN! Vi tittade på bilder då han endast var en ynka vecka gammal och shit vad liten han var! Vilken skillnad. Och vi såg nu att han var jäkligt gul (spädbarnsgulssot)!  Vi såg inte det då, vi tänkte mest att andra barn barn var bleka (haha). Och rackarns vad mycket hår han har tappat, det har vi också missat. Det är så svårt att se det när man ser honom hela tiden. Efter jul ska vi börja med smakportioner så vi får se vad han tycker om det.

Vi var ned på stadens torg idag för att byta storlek på Davids ring och lämna in dem för gravering. Vill ha dem nuuu!



Tack för alla kommentarer föressten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback