5 månader

Ja, jag är inte så himla aktiv på det är med bloggande. Det är synd! Himla roligt att titta tillbaka på gamla bilder och inlägg sedan förr. Så jag känner att jag måste skriva oftare men lyckas liksom aldrig få till att komma ihåg det :)

Esmeralda är redan 5 månader gammal, jisses. Hon är så himla nöjd och glad jämt den här tjejen, som hennes syskon också var. Tokgillar att få sitta i gåstolen och fick idag prova hoppgungan :) Sover fortfarande lika bra och äter både gröt och smakportioner på mat! Hon gillar verkligen att få vara med och att få ha någon leksak att leka med. Jag gissar på att hon sitter ganska snart också.

David är pappaledig den här månaden han också för Esmeralda, dubbeldagar gillas! Sedan har han semester och efter det har jag det. Så 27e augusti är det dags för mig att börja arbeta igen och det är med blandade känslor kan jag säga, gruvar mig lite (jag som knappt ville gå hem först, haha). Skönt för David att få vara lite pappaledig också nu när båda har jobb!

Imorgon är med midsommarafton och den dagen/kvällen tillbringar vi i Flugbo hos mina föräldrar med syster Anki och hennes familj också. Ska bli trevligt!

Jag har förresten hyrt en lokal nu och beställt nya studiogrejer, så himla nice! Så snart kan jag fixa ordning en riktig fotostudio.

Ja, jag tänkte bara skriva lite snabbt och uppdatera lite. Men det hör ju till vanligheten att glömma bort vad man tänkt skriva :) Skulle kunna lägga in hur många bilder som helst egentligen. Tänkte dock göra som så att jag lägger in några  bilder nu och återkommer med ett gäng bilder i helgen (ska försöka att komma ihåg! ) och kanske slänga ihop lite fler meningar på samma gång.

Trevlig midsommar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback