Wish me luck!


Esmeralda ungefär 5 timmar gammal sin kära far :)

 

Det Blev ingen familjebild tagen i helgen, typiskt. Jag vet inte hur länge jag har skjutit upp den här fotograferingen. Varje dag så skjuts det upp till morgondagen. Vi får hålla tummarna för att jag lyckas få till den ikväll då iallafall, eller hur? Men jag skulle vilja ta en fin utebild också men det tänkte jag ta när det är varmt ute så esmeralda slipper ha overall på sig på bilden :)

 

Idag har vi en tjejdag då det bara är vi tjejer hemma i huset. David är på jobbet och sliter i sin vanliga ordning och Elvis är på västansjöskolan. Han ska öva lite i matsalen och sådär inför i höst då han börjar i Förskoleklass och det tyckte han skulle bli himla kul. Dagmammorna är ju i en lokal där på måndagar och tisdagar men Elvis och Ella brukar inte vara där något nu när de bara är 15-timmars.

 

Så jag och Ella har kikat på en Tingeling-film medan Esmeralda sovit (och fortfarande sover) i vagnen sedan vi lämnade Elvis.

 

Nu tänkte jag att jag ska försöka få någon nytta gjord också. Försöka få lite ordning här hemma och möjligen baka bröd för första gången i mitt liv, wish me luck! Jag och bakning brukar väl gå sådär, haha!

 

Jag lär väl säkert skriva någonting senare om bakningen om det gick bra och skrivs det inget så vet ni hur det gick ;)

 

 

Esmeralda 5 dygn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback