Slutt


God kväll!

Idag hämtade jag bilderna i Söderhamn på Galleri Mazarin och därmed avslutades min första egna utställning. Undra vad jag ska hitta på nu på fotograferingsfronten?

På onsdag börjar jag min utbildning på Teleperformance iallafall. Skönt med två löner här hemma! Men gruvar mig lite för att både jag och David ska jobba heltid och därmed barnen behöva vara hos dagmamman långa dagar. Fast eftersom jag ibland jobbar helger så innebär ju det att jag antagligen är ledig ibland på veckan så de också kan vara lediga. De är ju inte alls vana att vara hos dagmamman från klockan sex på morgonen till fem på eftermiddagen! Så kommer det att bli under de två utbildningsveckorna. För då är det måndag till fredag mellan åtta och fem. Så då lämnas de ju klockan sex eftersom jag åker med bussen klockan sju från Bollnäs.

Ska bli himla spännande iallafall. Just nu är jag mest nervös och gruvar mig för att göra bort mig men förhoppningsvis så försvinner det efter första dagen!

Nej nu hör jag tvättmaskinen ropa "fääääääärdig (för längesedan...)" så det är väl bäst att hänga den och bege sig till uppåt och låta sängen göra sitt jobb :)

God natt gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback