ögonblick


God kväll!
Har placerat rumpan i soffan och låter ögonen skifta mellan datorn och televisionen. Går igenom lite bilder som togs i helgen. Bilden här ovanför tycker jag är så himla härlig och den blev rätt häftig. Lite nyfikenbild, kanske? Eller vad sägs?

Hittade två bloggar som hade sett mina bilder i tidningen FOTO och länkat till min hemsida. Himla gulligt! Riktigt otippat och roligt att folk faktiskt hör av sig och berättar vad de tycker. Annars kan man ju tänka att folk tittar, tänker och går vidare liksom. Hänger ni med i mina snurriga tankar? Mycket roligare att få höra vad folk tycker ju, både ris och ros! :)


Jag måste börja planera utställningen i Söderhamn snart känns det som. Gruvar mig inför att bli stressad över det. Kommer att vara grymt nervös och inte alls veta vilka bilder som borde vara med! Så himla svårt ju. Var ju mycket lättare i våras då man hade de andra som gick projektåret och läraren att diskutera med och komma med en massa dumma frågor. Att vara efterhängsen och dryg ;)Jag har iallafall kommit fram till att jag ska sluta bry mig så mycket. Jag brukar ju köra med att det är bättre att hålla käft och inte göra bort sig än att öppna munnen och bara vara sig själv med risk att göra bort sig, när jag hamnar bland folk jag inte känner så bra. Jag blir ju bara ännu konstigare om jag inte pratar alls har jag kommit på. Så hur man än gör så går det bara utför, haha!

Och jag är riktigt bra på att övertolka saker.  Försökte komma på något bra exempel men är så svårt att förklara. Och att vrida och vända på saker är jag duktig på med, en komplimang kan jag tillslut ha funderat sönder och fått det till något negativt, haha! Eller tro att det antagligen bara är för att personen vill vara snäll. Helt sjukt egentligen!


Men ska försöka sluta med det har jag tänkt. Önska mig lycka till för det behövs verkligen ;)

Kommentarer
Postat av: eva stureson

Det hade jag ingen aning om och du är min dotter, det med att övertolka. Ja du döljer mycket inne i hjärnan. kramis

Postat av: barbro eriksson

Såg dina fina bilder i fototidningen,hoppas att

det öppnas dörrar för dej...2010-11-02 @ 10:47:06
Postat av: Gabriella

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-13 @ 02:17:27
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback