Beach 2015

Nu har vi repat oss från sjukdomar och sådant så det kanske är dags att jag skriver en truddelutt!

Ella har haft magsjuka. Det började med att hon var dålig i magen förra helgen och inte åt någon mat alls. När hon till och med nekade glass så förstod vi att det var någon på gång. Hur ofta nekar barn glass??  På måndagskvällen hörde vi henne skrika när hon innan låg så sött och sov. David sprang upp och möttes av en säng full av kräk. Han tog ned Ella och hon somnade om på en gång i soffan. Vi kände dock att det var bäst att duscha av henne riktigt så vi väckte henne. Trots att vi väckte henne och hon duschade så tvärslocknade hon direkt efter. Helt slut stackarn! Men efter det så kräktes hon inget mer och hon mår bra nu. Himla skönt att det blev lindrigt och ingen annan av oss behövde bli magsjuka. USCH & tvi, vägra spy. Hur roligt är det liksom??

Själv behövde jag bara ha hög feber i ett par dagar och lite ont i halsen. Men det är också över och det är skönt! För att slå läger vid kaminen eller bosätta sig under ett täcke i soffan håller faktiskt inte i längden, hur skönt det än må vara.

Idag kom vi iallafall på att det skulle vara roligt att hitta på något imorgon så vi fixade barnvakt och ska nog sitta hemma hos oss några stycken. Lyssna på bra musik, snacka skit och ha det kul! Och någon öl blir det nog, blir så himla full av vin så blir tvungen att fuska med öl.

Fuska? Jo det är ju så att jag har kört igång med LCHF igen. Hade två-tre veckors julpaus och åt helt som vanligt, plus en massa chips. Gick som tur var inte upp något av det och har nu kört igång igen. Tänkte att jag inte ska fuska alls nu första tiden.. måste ju bli av med valkarna någon gång! Fast nu blir det ju öl då. Men jag tror att det är bättre att jag dricker några öl än att jag dricker vin en hel kväll.. det tål inte "lilla" jag.


Hur som helst, BEACH 2015 - here i come! ;)


Ikväll har jag iallafall ätit fläsksvål. Det finns bland chipsen på COOP i Bollnäs och det var helt OK faktiskt. Inga kolhydrater alls. David har gått och påminnt mig om att det är grishud och han vägrar smaka, haha. Men vad ska man göra? Gör mitt yttersta för att inte tänka på vad det är. Ungefär som med blodpudding. Hur gott är det egentligen om man hela tiden sitter och tänker på vad det är? Om man inte tänker på det är det riktigt gött med lite keso och lingonsylt till ;) Blodpuddningen alltså...


Ella har förresten också fått prova att åka skidor! Gick faktiskt bra. Visst gick det jäkligt sakta men framåt kom hon! :) Återkommer med bilder!


Nu ska jag fortsätta med att lata mig en stund.. himla värt!


Kommentarer
Postat av: sara

Lycka till med LCHF! Jag kör GI nu jag med! Det är ju samma sak :) Det vore roligt om du kunde dela med dig av vad du äter och så, i bloggen, så kan vi tipsa och stötta varandra :) Kram! ps, jag saknar uppdateringar ;)

Postat av: Amanda

Hoppas ni hade trevligt igår! Och vad säger du om en liten dejt nu i veckan kanske?

Hör av dig om du har lust vettja! :) kramar!

2010-01-10 @ 13:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback