Föreläsning

13/11 - 2008

 

Elvis i lådan och Kusin Livia till höger :)

 

 

Jag och systrarna - 30/1 - 2010

 

Godkväller!

Tjejfesten, som jag skrev om sist, var jätterolig och lyckad. Det gör vi om vettja!

 

I tisdags, på min födelsedag, begav jag mig till Forsa. David var himla snäll och skjutsade mig dit så jag slapp bussar och tåg, du är bäst  honey! Har iallafall haft det jättebra där. Baldur Bragason var föreläsaren och han har bland annat tagit bilderna för Buddy holly-musikalen med Brolle osv :) Och Grease!

Tycker att han hade väldigt bra värderingar och sådant. Det man inte har råd med behöver man inte, då klarar man sig på det man har liksom. Och här sitter jag och tjatar om att jag vill ha en kamera som kostar 20 000, haha. Men den är faktiskt mycket bättre än min. Jag får dock klara mig ett tag med den antar jag.

Efter föreläsningen så fick vi som går projektåret och de i fotoåret visa  bilder (jag visade från projektet) för honom som han kommenterade. Gick rätt bra, tror jag. Han sa iallafall att mina bilder skulle säljas direkt om jag lade upp dem hos en bildbyrå och att han nästan fick lust att köpa sig en kopia, haha. Jag som var så himla nervös innan. Usch! Är ju inte direkt bra kvalité på alla bilder eftersom det är ögonblicksbilder och han är ju proffs liksom och har fotat en massa mode osv.

 

Begav mig hemåt igår, onsdag, med en massa inspiration! Blir spännande att få höra om vem som blir nästa föreläsare. Är ju bara en träff till innan det blir utställning i Sundsvall på fotomuseét i Maj. Hoppas att jag får till några klockrena nyfikenhetsbilder tills dess! Ska iallafall försöka ställa ut här hemma någonstans också efter sommaren. Tänkte att det är  bättre efter sommaren eftersom jag då kanske kan lyckas få till någon mer under sommaren :)

 

Ska försöka ta mig tid att lägga in lite fler bilder imorgon och skriva av mig lite om barnen!

 


Kommentarer
Postat av: Eva stureson

klart han ville köpa du är ju bara bäst på att fota kram från mamma

Postat av: Catta

Ser framemot din utställning här hemma! Du är ju sååå duktig!!!

2010-02-05 @ 11:41:32
URL: http://catttaengman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback