Familjebild!


Lite olika versioner osv..


Godkväll!

Vet ni vad jag gjorde idag? Eller vad barnen och jag gjorde, rättare skrivet. Vi bakade sockerkaka! Jag som ALDRIG gör sådant. Har då inte gjort det sedan jag flyttade hemifrån iallafall och det är ju 5 år sedan. Och gjorde det nog inte mycket hemma hos mamma o Jan heller. Jisses! Himla roligt att göra något med barnen iallafall. Mycket blev det också.

Vi tog några bilder på oss själva också idag, ego liksom ;) Vi har ju ingen ny familjebild så vi försökte få till en. Elvis tyckte att det var jättekul att springa och trycka på kameran och sedan skynda tillbaka innan bilden togs, haha! Fast bilderna som ligger här var det jag som tryckte av.. För när han tryckte så kom han och satte sig i mitt knä sedan.  Fast nu såg jag att det fanns någon sådan också :)

Barnen fick bada och bli rena också. Med lite tvång när det gäller håret då. Egentligen borde jag ha väntat med det till imorgon då David hade kunnat hjälpa till för det är jäkligt svårt att hålla kvar den ene när man börjat tvätta håret på den andra, haha! Men med lite tvång så luktar de gott i håret båda två :)

Gjorda himla god kycklinggryta/sås till middag också. Var så gott att jag blev tvungen att värma lite nyss också för jag blev så sugen! Den innehöll iallafall Kyckling(såklart!), paprika, svamp, grädde, creme fraiche, soja, sambal oelek och salt :)  David värmde lite nu när han kom hem han också och han sa att han nästan längtade tills han har "lunchrast" imorgonkväll på kursen :D

Barnen sov ingen middag idag så de slocknade tidigt och i soffan båda två. Ella slog igen ögonen runt kvart i sju och Elvis gjorde lika vid tjugo över sju.

Nu blir det sängen och hoppas på att det blir en sådan där natt då man vaknar till iallafall en eller två gånger och tittar på klockan för att inse att det är flera timmar kvar att sova. Sådana nätter gillar jag! Tycker absolut inte om när man somnar och det känns som att det gått en kvart och så är det morgon igen, uff!

God natt mä er!



Kommentarer
Postat av: Eva Sturesson

Jätte fina bilder och de på David med barnen var mysiga ja även de andra kram

Postat av: Anna

Vilka fina familjebilder.:) Roligt att ha, vi har EN bild på hela våran familj tror jag.:/

2009-11-10 @ 11:47:02
URL: http://annajustmee.blogg.se/
Postat av: Lotta

Super fina bilder!!! :)

2009-11-12 @ 13:37:10
URL: http://liz83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback