Getingbo i åkpåsen!


Ella ramlade och skrapade pannan idag.
Så Elvis blåste och pussade på hennes panna ibland eftersom hon hade ont, sa han.



Elvis fick blåsa såpbubblor för första gången och det gillade han starkt!




Vi har haft våra åkpåsar ute på vår bro (som är under tak) och idag upptäckte jag att det var en geting i den ena så jag la bort den en stund så getingen inte skulle bli allt för bitter på mig. Senare när jag skulle kolla så var det fortfarande en geting i den och då lade jag märke till boet som höll på att byggas.... oops! Så David fick ta bort det senare och då fotade jag det påbörjade boet.. lägg märke till äggen där inuti!



Lite SMÅTT och gott (?)..


Tjenis!
Vilken härlig dag det har varit! Slapp och skön!
Medan David var iväg på studiebesök i söderhamn, inför kursen som börjar på måndag, så var jag och barnen utomhus i den sköna temperaturen. Jag började på att städa lite på vår bro och där har vi ju allt möjligt. Tydligen ett getingbo i en av åkpåsarna också, hualigen! Läs mer under getingbo-bilderna!

Ella, stackarn, ramlade idag också. Skrapade pannan och blev ledsen men ändå skulle den envisa jäntan upp på en gång och gå med vagnen som hon just gått och ramlat med, samtidigt som hon grät.

När David brummat hemåt igen så grillade vi korv till lunch och for sedan iväg till Flugbo en sväng för att hämta lite ved. David ska ju iväg och fiska lite imorgon med några grannkarlar.

Ellar just ja.. Jag åkte bara med i bilen en bit på väg hem från Davids föräldrar. Det är 7 km mellan Flugbo och Hällbo men jag hade ingen lust för en riktigt så lång promenad så jag hoppade av och promenerade hemåt när det var 5 km kvar. Riktigt skönt var det! Det trista var väl att jag knappt fick luft de första 3 kilometrarna.. Glömde att dra i mig astma-medicin innan och det är omöjligt att gå ut och gå utan den just nu, pga pollen. Ja, jag känner ju tydligen av det i år! Kliande i ögon, täppt i näsan och får svårt att andas lite då och då. Annars känner jag bara av astman om jag gosar med katter.. Men konstigt nog så släppte astma-anfallet den sista biten!

När vi handlade på boa (affären snett mittimot) så fick jag syn på såpbubblor och tänkte genast på Elvis. Han har ju aldrig fått prova det och nu var det verkligen dags! Och det var ju något som var väldigt uppskattat från hans sida kan jag säga. Och det var inte bara han som tyckte att det var roligt.. jag blev som barn på nytt, haha!

Vi grillade parisare till middag och det mättade våra magar riktigt bra. Gott var det såklart också.

Ikväll kikade jag på Rent Hus.. Jag gillar att kika på det! För jag får en sådan stor städlust, haha! Och det är ju endel bra tips iallafall. Jag själv skulle aldrig ställa upp i ett sådant program, hur illa det än skulle vara.. Usch, snacka om att blotta sig själv! Men stor eloge till dem som vågar det! Missförstå mig inte nudå... vi har det inte så! Jag menade IFALL man skulle ha det så.

Imorgon borde jag iallafall ta tag i lite städning. Har sett lite ytor som borde få sig en omgång! Duschen tillexempel och alla dörrkarmar där Elvis och Ella lämnat lite smuts från sina händer. Och fönsterna ska vi inte tala om! Det är inte ens någon idé att ge sig på dem, exakt likadant någon timme efter! Fingeravtryck osv. Finns massor med ställen som jag nog ska brottas med.

Först sängen, om en stund!

Godnatt!




Kommentarer
Postat av: Catta

Hua, skulle behöva tvätta fönstren jag med... Men... Har typ 15 fönster eller nåt så det är inte så lockande :-(

Postat av: Eva Sturesson

mysiga bilder fast inte småkrypen fast dom var fina men inte fina motiv

2009-05-20 @ 22:34:34
URL: http:// evasturesson.blogg.se/
Postat av: Helen

vilka fina naturbilder, fast spindeln var ju inte så trevlig. haha.. Jo det är sant :) Kraam

2009-05-21 @ 12:15:27
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Emma

Brukar kika in här och läsa ibland! Kul att du vill satsa inom fotograferandet! Du är verkligen duktig och får till riktigt bra bilder tycker ja! :-)

2009-05-22 @ 21:47:04
URL: http://hansson-linden.se/WP
Postat av: kristin

vilka underbara bilder du delar med dig av!!! :D

2009-05-28 @ 15:09:24
URL: http://sunshinyday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback