Arbetslivserfarenhet


Jag och Davids syster Moa i lördags!

Idag var det jobb mellan klockan sju och fyra så jag är något trött eftersom jag somnade efter halvett inatt och skulle upp klockan fem, hualigen! När vänjer man sig?? Är ju rackarns trött och försöker hålla tålamodet uppe med barnen som trotsar när jag kommer hem också och David är borta på kurs om kvällarna.

Ikväll somnade jag när jag skulle lägga Elvis och dejtade John Blund i en timme innan han släppte taget om mig igen. Men jag tänkte försöka få tag på den rackaren igen alldeles strax!

Imorgon är jag iallafall ledig innan det blir jobb fredag, lördag och söndag. Det blir kväll på fredag, delad tur på lördag och dag på söndag.. money money money!

Det känns iallafall bra att jobba och det är roligt att göra något. Men något som känns rejält är ju såklart att vara borta från barnen så himla mycket, det tär rätt rejält inombords. Och det märktes på en gång på Ella att hon protesterade för hon blev väldigt pappig på en gång, hon som alltid varit mammig. Hon är ju inte van alls att jag är borta mycket. Men nu har det lagt sig litegranna iallafall. Och jag får vara med om de stora kramarna när man kommer hem eller hämtar dem hos dagmamman!! Äntligen! Är ju bara David som fått komma hem och få se barnen komma springande mot sig och bli kramad. Så det är ju lite speciellt iallafall, haha! Men hade jag fått välja hade jag nog varit hemma med dem i sommar!  Mina gofisar.. fy vad jag saknar dem om dagarna.

Men det är ju på två vis det, som med allt annat. Nu får jag ju arbetslivserfarenhet och får in foten någonstans. Om de nu är nöjd med mig, är lite osäker på det. Finns ju de som är bra nog mycket bättre än mig på det mesta! Och med rätt personligheter..Framåt osv.

Nej, nu ska jag dra med mig David upp till sängen så man hinner prata något med honom idag innan vi tar oss an vår skönhetssömn! ;) Har ju inte träffat honom idag förrän nu då han ramlade in genom dörren.

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback