Motionera valkar





 
















Fröken Ella är inte en gnutta rädd av sig.. Vilket bilden kanske visar?



Nu ni, nu är det minsann dags för fingrarna att motioneras över tangentbordet igen, eller vad säger ni?

Helgen har rusat förbi oss i sin vanliga ordning och det blir bara färre och färre dagar tills det är dags att bli en arbetande människa. Jag lär ju vara helt slut efter första veckan. Jag menar.. Först vara hemma sedan studenten och gå till att jobba fem dagar på raken, jisses. Men det blir nog roligt att komma ut lite också!  Men nu ska jag passa på att njuta i veckan av att vara ledig.

I lördags brummade vi ned till marknaden i Bollnäs för att låta Elvis åka en karusell. Det blev en ballong också och vi hittade en som passade honom utmärkt. Vad? En svampbob-ballong såklart! Men rackarns vad dyra de är. 65 kronor för en liten fjuttig ballong! Faster Moa fick flika in med några slantar till ballongen hon också eftersom det tog slut på lösa pengar efter karusellerna, haha.

Idag fick Elvis cykla till affären som ligger på andra sidan gatan och det går ju med en rackarns fart. Han sätter verkligen sin mors valkar på motion eftersom jag får springa efter honom för att hinna med ibland. Men det är bra Elvis, motionera mamma du!

På lördag drar vi iväg till jäderfors på raggarträff. David ska vara chaufför åt en kompis och jag får minsann följa med denna gång jag också (vi var med til vintjärn en gång med samma personer förr). Och det ska bli så himla roligt, var längesedan vi gjorde något sådant.

Och på söndag ska vi brumma iväg till Mora för att fira Syrrans fästman Patrik som fyllde år i helgen som var.


Men vet ni vad jag är less på? Jag är antagligen inte ensam om det heller... - MYGGjävlarna. De är ju överallt och attackerar mina barn, mest Ella, hela tiden. Fy för myggor som ger sig på någon som inte kan försvara sig, haha! Det måste ju vara myggrekord i år? Vi har massor på våran gård och de verkar inte vilja ge upp heller. Utan att överdriva så har jag 10-20 st bett på bara ena knät. Dags att införskaffa sig lite myggmedel kanske?

Nu ska jag försöka knåpa ihop ett schema till dagmamman!
Sov gott hörrni!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilka underbara bilder!

Ja mygg jävlarna är du inte ensam om att va less på. De måste vara rekord i år, de är ju sjukt mycket mygg!

Ha de bra!

Postat av: kristin

vilka otroligt vackra och härliga bilder du delar med dig av kajsa, du är grym på att fota och barnen är söta som socker :)

2009-06-03 @ 22:45:32
URL: http://sunshinyday.blogg.ses

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback