Dagmamman

13/1 - 09  tog jag denna bild.

God morgon, gott folk!
Elvis är hos dagmamman och det känns bra att han får göra någonting. Vi har ju varit inomhus hela veckan och knappt gjort någonting alls. Nu får han leka av sig lite och hitta på något annat. Han tyckte att det var jätteroligt att få åka i hans gamla enkelvagn nu när Ella var hemma med pappa (de är tokförkylda). På den vagnen har han ju en ratt som han kan köra med och den har han saknat!

Ella snorar ner hela huset fortfarande men är feberfri, så det är skönt.

Usch jag har fått världens ångest för att vi aldrig läser för våra barn. Har knappt några barnböcker och glömmer alltid att köpa det också. Så nu måste jag försöka ta tag i detta så vi kan ha lite sagostunder här hemma också. Har tänkt på detta länge och idag när jag och dagmamman pratade om böcker så påmindes jag om att vi måste köpa fler böcker! Usch, vilket dåligt samvete jag har.

Kommentarer
Postat av: Frida

Ta en tur till Biblan vettja! Böcker kostar så mycket så det är kanon att kunna låna. Jag har inte börjat med den ännu, men så snart Signe blir lite större ska vi ta mysiga stunder på Biblan och välja böcker :) Eller passa på nu när det är bokrea!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback