vattkoppor

Kanske är det dags att uppdatera? Det var ju i fredagskväll som jag skrev någonting sist och det är ju väldigt längesedan om man tänker på att jag brukar uppdatera varje dag annars.

Så, vad har hänt sedan sist det skrevs något?

I lördags for vi till Bollnäs för att kika runt lite på stadens torg och där hittade vi (läs de) lite att handla. Ett par nya skor till David, sandaler och två t-shirtar till Elvis (Inte så roligt för er att läsa om kanske?). Därefter begav vi oss till trönö för att hälsa på mina föräldrar i deras husvagn och de hade det jättemysigt där! De har vagnen uppställd hos ett par vänner och det var ingen dum placering alls.

Igår (söndag) så drog vi till dollarstore och inhandlade 10 st tvättservetts-paket, haha! De kostar ju bara 10kr och de är faktiskt bra och oparfymerade. Väldigt lämpligt att ha när man åker bort och det går ju åt väldigt många nu när vi har två barn i huset. Papper och pennor till Elvis hittade vi också och det var ju bra eftersom vi inte haft något sådant hemma innan, Elvis har fått rita med blyertsch eller bläckpenna, stackarn haha! Men nu så kan han rita riktigt hemma också och det tycker han ju är riktigt skoj! Vi hälsade på wesslan i Bollnäs och sedan hann vi med att hälsa på Davids föräldrar en sväng också.

Ja just det ja.. I lördags upptäckte vi att Elvis fått prickar i ansiktet och vi trodde först att det var värmeutslag eller något från att han suttit i sandlådan. Det konstiga var att de blev fler och igårkväll insåg vi att det nog är vattkoppor och både dagmamman och bvc-sköterskan håller med om att det låter som det. Stackarn vaknar på nätterna och tycker att det är jobbigt med kliandet, på dagarna går det bra. Bvc-sköterskan sa iallafall att han kan vara hos dagmamman på måndag igen och att hon skulle titta på honom på onsdag då hon ska hit på hembesök och väga Ella.

Idag började David jobba igen. Allt gick finfint med Elvis och Ella. Minstingen sov hela dagen lång och Elvis har busat med mig. Vi sov middag alla tre mellan halvelva och ett (eller ja, Elvis somnade halvelva. Jag och Ella strax efter elva). Skönt att sova bort dagen lite! Jag har ju faktiskt inte sovit någon middag nu när David varit hemma. Vi var ut en stund på eftermiddagen också men det var så jäklarns kallt så vi gick in igen efter 40 minuter.




Haha just ja!
Minns ni att jag skrev
DETTA inlägg?
Gissa vilket get det var som fått killingar? Haha jamenvisst!
- Den flinande geten!









Elvis slocknade när han åt välling ikväll. Toktrött stackarn, antagligen lite tagen av vattkopporna. Han har iallafall varit feberfri dessa dagar. Han hade lite feber samma natt han fick dem men annars har han mått som vanligt tror jag. En liten stund efter att det äldsta barnet slocknat så bytte den minsta av och slog upp sina ögon. Ella har ju sovit hela dagen så hon blir nog vaken en stund nu. Hon ligger i fotöljen bredvid mig och kikar. Det är därför jag försöker skynda mig med detta inlägg så jag kan gosa med henne istället.



Lite blandade bilder







Det tog lite tid att lägga in bilderna så Ella har hunnit med att käka medan jag trixade med det och nu sover hon på mig, gullungen.Jag har säkert glömt att skriva en massa men jag får ta det imorgon isåfall, haha!

Kommentarer
Postat av: catta

Tråkigt å stackars Elvis som fått vattkoppor! Julia har inte haft det... Hoppas nästan hon får det så man har d gjort, hellre nu än när vår bebis kommer... Tror rätt många av dagmammebarna haft vattkoppor redan, men hörde att d var två till som oxå fått dem... Hoppas han kryar på sig å att Ella klarar sig! Kram på er!

Postat av: Elin

åh, jag måste verkligen komma upp så snart jag kan och träffa stora familjen och alla! saknar hällbo lite grann just nu. :)

2008-05-13 @ 01:12:21
URL: http://elinsvang.blogg.se/
Postat av: Jacke

supersötaste ungarna! du får otroligt fina kort jämt och ständigt. blir många fina fotoalbum :)

2008-05-13 @ 20:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback