Vi fjantade oss

Idag fick vi besök av Davids kusin Camilla och det var roligt att träffa henne. Hon dök upp vid ett-tiden och då satte vi oss på altanen för att fika lite. Där blev vi kvar hela eftermiddagen, även efter att hon begett sig till Bollnäs igen vid fyratiden. Davids syster Moa kom också innan Camilla hann åka och hon stannade för att äta lite grillat med oss. Det hela slutade med att vi var ute mellan kl.13 och 18, riktigt skönt i det härliga vädret! Ella sov i vagnen hela eftermiddagen förutom en liten sväng då hon vaknade för att äta och då laddade mamma Kaisa fram tuttarna, haha!

Elvis sov bara middag i en halvtimma idag eftersom han gjorde det i bilen på förmiddagen då vi var i Bollnäs för lite ärenden, det resulterade i att han var toktrött tidigt. Vi hade tänkt åka till Davids föräldrar för att titta på killingar men eftersom Elvis var trött visste vi inte riktigt hur vi skulle göra. Risken för att Elvis skulle somna i bilen på vägen dit var stor (en timme innan läggdags) men efter många om, men och kanske så bestämde vi oss för att åka iväg ändå.

Om ni hade sett oss i bilen på väg till Flugbo (Davids föräldrar bor där) så hade ni nog trott att vi var galna. Vi sjöng och "fjantade" oss med Elvis för att hålla honom vaken och han sjöng med han också. Vi lyckades iallafall hålla honom vaken så han fick se killingarna och det var ju bra eftersom han blev helt salig när han såg dem!

Elvis somnade på vägen hem och det var bara att bära in honom. Nu är han dock vaken. Han vaknade för en timme sedan och bara grät. Han var helt förstörd. Vi tog tempen efter ett tag och insåg att han har lite feber, stackarn. Vi ska gå upp och lägga barnen (hur skumt känns det inte att skriva barnen?) nu. Elvis får nog somna hos oss och Ella sover ju i sin säng i vårat sovrum.

Godnatt gott folk!


Här är dagens drös med bilder!




Våra underbara barn!



En eftermiddag på vår gård.



en kvällstitt på killingarna

Kommentarer
Postat av: Helen

vilka vackra bilder :) ser verkligen mysigt ut med familjelivet.

Postat av: Ragnvi

Åh, Kaisa! Bilden på Elvis bakifrån, ute på ängen, vilken bild! Lite trolskt över den! Superbra!

2008-05-10 @ 13:01:00
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Jacke

Grattis till lillfian! Såg er i tidningen och blev lite chockad :) Hemskt fina bilder på Elvis när han sitter i sandlådan samt när han är ute på ängen. :) Ella, om det var så hon hette, är hemskt söt!

2008-05-10 @ 18:40:46
URL: http://jonssonjakob.blogg.se/
Postat av: Annki

Vilket härligt liv du verkar ha nu Kaisa :-) Grattis till nykomlingen. Ha det bra! Kram

2008-05-12 @ 10:22:24
URL: http://annkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback