Elvis i TVn



David trixade lite med videokameran och den trådlösa överföringen imorse. Vi satte videokameran i Elvis rum och kunde se honom på tv'n i vardagsrummet, haha. Det hela började med att han slog i bakhuvudet och fick en rejäl bula så vi ville hålla lite koll på honom när han sov. David var ju riktigt smart iallafall, haha! Vanligtsvis brukar vi använda den trådlösa överföringen till boxern så vi kan se på tv i sovrummet också.

Min svärmor, som var här på besök när vi tittade på Elvis som sov på tvn, sa att hon nog aldrig vill sova över hos oss, haha! Undra varför?


95949-2612
En banan efter lunchen smakade fint!




När Davids föräldrar fått skjuts hem (de promenerade hit) åt vi lunch för att sedan sätta oss i bilen och rikta den mot Bollnäshållet.




I Bollnäs hälsade vi på morfar som jobbar på godisaffären. Mormor (http://evasturesson.blogg.se) var också där!
Vi var även till Åhléns en sväng för att köpa strumpor åt Elvis.




Träffade på två par från föräldragruppen på stan och när vi träffade på de sista paret så fick vi jättesöta bilder på Elvis och deras dotter Ida, speciellt pussbilden! Det dumma var väl att Elvis tyckte att han skulle putta Ida hela tiden. Stackars Ida ramlade i backen några gånger, det är ju svårt att hinna med ibland. Han försökte ju krama henne också så lite snäll var han allt!




Vi brummade sedan hemåt igen och Elvis fick vara ute en liten stund innan vi gick in.




Lite soffmys och duplo-byggande blev det när vi kom in.



Bus med pappa under matlagningen. Korv och makaroner blev det ikväll.



Att hjälpa pappa att duka är riktigt skoj!


Elvis var på kramhumör idag iallafall. Först så såg han mormor som kom gåendes på stan och gick emot henne för att kramas lite. När hon sedan frågade om han kände igen henne eftersom han kramade henne så svarade han "nej", haha! Och när vi träffade på Eva (Idas mamma) så gick han direkt fram och kramade henne trots att han antagligen inte minns henne eftersom det var så längesedan vi träffade dem.


Och jag fick ju frukost på sängen imorse! Snacka om att jag blev förvånad. Lyxigt värre och David hade ingen aning om att det är internationella kvinnordagen idag. Det hade dock inte jag heller... men han prickade ju in det rätt bra. Tack honey, uppskattat!

Sussa sött!



Kommentarer
Postat av: Lina

Ibland så orkar man inte skriva så då får de bli massa bilder bara. Fiffigt av David, haha :P
Vd stor han blir Elvis. Hur tror du han regaerar på den lille då?

Postat av: Sara

Vilka enormt söta bilder! Det är alltid kul att kolla på :)

2008-03-09 @ 12:09:33
URL: http://sarablabar.blogg.se
Postat av: Anonym

Skitsnygg layout!

2008-03-09 @ 21:01:11
Postat av: Jacke

vilken förtjusande unge ni har!
han är min idol.

2008-03-10 @ 20:48:12
URL: http://jonssonjakob.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback