en drös med Elvis-bilder

En skata hälsade på oss idag så jag passade på att fotografera.







Jag försökte hitta lite andra motiv än Elvis, haha!


Halåååååå! (försöker låta som Elvis)

Ella har precis ätit för sista gången innan läggdags och vaknar antagligen runt halvfyra för att käka en skvätt igen. Hon verkar ha fastnat vid det klockslaget, haha. Efter det vaknar vi antagligen vid 6-tiden då Davids mobil tjuter och väcker Elvis som i sin tur väcker både mig och Ella. Men vi sover ju middag på det senare så det gör inte så mycket.

Elvis hår blev ju klippt igår, som ni antagligen redan märkt, och han blev ju jättefin. Saknar dock hans långa hår och härliga lockar! Men det är väl lite ovant så här i början att gå från långt till kort. Från början var det ju meningen att jag skulle klippa honom men det slutade med att David tog över och gjorde det istället. Han gör så ibland och det ska jag banne mig få honom att sluta med. Jag ville ju klippa! Fast det kändes som att det inte spelade någon roll egentligen. Använde ju bara trimmern, lika långt överallt. Så det var ju inte så himla svårt och inget jag hade kunnat skryta med direkt, haha! Tack för alla kommentarer om hans hår iallafall, jag håller med om att det blev jättefint! David råkade dock klippa bort polisongerna, den rackaren..men de växer ju ut igen som tur är.



Måste ju lägga in bilder på Ella också. Jag tog dock inga på henne idag för hon har sovit hela dagen förutom då hon vaknat för att äta men då har hon somnat direkt efteråt. En riktig tråkjänta var hon idag, haha! Fast det var rätt skönt också eftersom hon bara hängt vid mina bröst mest hela tiden de senaste dagarna.




Jag har antagligen glömt det som ligger och lurar i fingertopparna..Det var någonting mer som jag tänkt skriva om men det vägrar att komma ut.. Jag har det i fingerspetsen! Det får bli i ett annat inlägg isåfall.

Sov gott, gott folk!

Kommentarer
Postat av: Liza

Tack och du har hemskt söta barn du med. :) hehe ja de e hemskt bra o ha när man inte orkar gå till sjön o bada:) ha en bra dag!

Postat av: Freddan

Jag tyckte elvis passade bra i kort hår. :) fast jag förstår om du hade svårt att klippa av lockarna.. trivs han själv, som det verkar?

2008-06-11 @ 17:10:48
URL: http://fredrikaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback