Fettrikt

Det gick väl ganska bra med städningen, till en början iallafall. Elvis hängde med i svängarna han också och hjälpte till så gott han kunde. Han lessnade dock efter ett tag och tyckte att mamma minsann kunde ängna lite tid åt honom istället. Jag får helt enkelt fortsätta imorgon! Jag fick badrummet rent iallafall och lite plock blev det! Det är dumt att börja med de små ytorna, smartast är väl att städa köket och vardagsrummet först? Jag borde ha tänkt på det när Elvis sov middag. När han sovit klart så städade vi lite i hans rum iallafall innan vi gick ned för att ge oss på Herr och Fru Damm.

Till middag åt vi helstekt fläskfilé, hemmagjorda strips i ugnen och bearnaisesås. Det är ju lördag och då får man äta gött och fettrikt!


Tvättmaskinen kördes idag och tvätten är hängd, vilket är bra för annars brukar jag glömma bort att gå ned till tvättstugan för att hänga upp den innan jag lägger mig. Elvis är badad och håret luktar gott igen. Lite fick jag iallafall gjort idag, även om jag borde ha gjort mycket mer.

Just nu sitter jag och dricker iskall O'boy och käkar en macka medan jag kikar lite på filmen Hot chick som går på tv4+. Pelletskaminen kör för fullt just nu och det är mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback