Julen


Julkortet 2008! Så nu har "alla" fått det ;)



23/12  - Elvis leker med vatten och sprutar på sin faster Moa.




23/12 - Elvis såg så rolig ut på denna bild när han pysslar lite med faster Tova, haha!





23/12 - Ja, denne lille rackare har ju kommit på att man kan blåsa ut ljusen också. Det betyder alltså att inga ljus går säkra nu för tiden, haha!






Elvis gick upp till farmor och farfars badkar och började klä av sig. Jag antog att han ville bada.....
Vi har ju inget badkar hemma så det är nog roligare där. Men vi ska fixa iordning badrum i tvättstugan här hemma och då ska vi banne mig ha badkar!



24/12 - Julafton

Hos gammel-farmor och farfar




Hos farmor och farfar med fastrar och farbröder



Hos Moster Anki
med hennes familj och morföräldrarna.



25/12 - Juldagen




26/12  - Annandagen

Så här somnade feberElvis idag på dagen, såg lite roligt ut må jag skriva.





Oj, nu när jag förflyttar mina ögon ner till klockan på datorn så inser jag att det nog tagit några timmar att lägga in dessa bilder. Det kan i och för sig bero på att jag hållt på med en massa annat samtidigt också, som att titta på tv och läsa bloggar. Men nu kanske det är dags att skriva en skvätt också innan jag och mina dubbelhakor stånkar upp för trappan?

Julen är förbi och den har varit riktigt bra. Både barnen och vi har fått bra och uppskattade julklappar. Jag tror att våra gick hem också, kul!

Elvis var, som väntat, inte alls rädd för tomten och hade inget emot att ge honom en puss på näsan. "Tack, tomten!" sa han snällt när han fått sitt paket, haha! Ella blev inte heller skrämd, hon undrade nog mest vad tusan han var för något.

Tack allihop för en trevlig vecka!
 

Igår (juldagen) när vi var på väg från Davids farföräldrar till mina föräldrar så hostade Elvis så att han kräktes i bilen. Hela den nya overallen var full av kräk, uff! Och inne hos mina föräldrar så upptäckte vi att han var varm och förstod att han hade feber. Det märktes också, gnällde och grät för minsta lilla. Mycket riktigt, över 39 grader visade tempen på när vi senare kom hem. Febern ligger lika högt än och jag hoppas på att han blir bättre snart.

Han bajsade på pottan idag iallafall. Kanske inte så intressant för andra, haha! Men tänk så glad man kan bli bara för att ett barn bajsar på pottan... Lite småroligt sådär. Kändes iallafall roligt för han har bara råkat bajsa på pottan en gång förr och nu innan så har han velat ta på blöjan igen när vi tagit av den för att bajsa på pottan. Han är ju van att stå upp med blöja så det är klart att det är svårt att vänja om sig. Men idag så gick det bra iallafall! Han låter ju oss alltid veta när han ska bajsa så jag frågade om han ville på pottan och det ville han. Han blev så himla stolt när det låg en fin liten korv där i sedan, haha! Och så fick han hälla ut den i toaletten själv.. Jisses, nu slutar vi med bajssnacket va? Kissat har han gjort någon gång förr också men det var längesedan nu.. Nä, men om vi skippar allt sådant snack då? OK!

Klockan är snart ett och jag känner att ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Jag undrar om kroppen försöker säga något till mig?


Innan jag springer iväg så måste jag bara säga det att den finaste jullåten, enligt mig, är Julen är här! Så himla fin. Har ni någon favorit?




Kommentarer
Postat av: eva sturesson

härliga bilder på mina gofisar kram mamma

Postat av: Anonym

Julen är här är min absoluta favorit!

2008-12-28 @ 18:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback