Tomt på fingret

Hallå Hallå.
Idag kom mina föräldrar hit en sväng när de var på väg hem från husvagnen som de har uppställd i Mohed. De skulle till kilafors för att tända ljus vid Monikas (min äldsta syster, mammas första barn som dog när hon var ungefär 3 månader) grav och kikade in här på hemvägen. De hjälpte mig med ringletningen och eftersom jag inte klarar av att dra fram frysen, kylen och spisen själv så fick de hjälpa mig med det. Sagt och gjort men ingen ring fanns där bakom. Snacka om besviken.

Medan Jan stannade med Elvis här hemma så blev det ett besök på Hällbo-boa för att handla lite och höra med dem om de sett till någon ring där, lika bra att fråga eftersom jag var dit igår. Tyvärr hade de inte sett till någon ring men hon i kassan skulle säga till hennes kollega att det är min ring om de hittar någon. Ännu mer besviken.

Jag kollade till och med i postlådan som är vid vägen in till Hällbo-boa, tänkte ifall den ramlat ned där när jag hämtade posten. Utan någon lyckat resultat begav vi oss till skogen som är alldeles i närheten, den där dagmammorna och barnen brukar vara i. Jag var ju där igår och tänkte att den kanske ramlat av där då. Vi gick exakt den väg jag gick och ögonen letade febrilt på marken. Två av dagmammorna och några barn var där och lekte så vi hörde med dem om de sett någon ring. Elvis och jag var ju och hälsade på dem igår. Dagmammorna berättade för barnen att jag tappat min ring och de började också leta. Det kändes dock ganska hopplöst. När vi stod och pratade så tittade jag på marken där jag suttit igår när Elvis fick smaka lite mellanmål så såg jag inte heller någon ring. Några minuter senare satte jag mig dock på marken och raffslade undan några löv på ett ställde och vad hittar jag där? jo RINGEN!!! Snacka om ren tur! Vem tusan hittar en ring som är tappat i skogen bland löv och kottar? Jisses, vilken lättnad, vilken glädje! Tänk att jag lyckades pricka in exakt rätt ställe att ta bort några löv på och hitta den.

Ringen sitter förövrigt på mitt halsband nu. Jag vågar inte riskera att den kommer bort igen. Om jag går upp någon i vikt (vilket jag lär göra senare) så kanske jag kan ha den en sväng igen. Känns lite tomt på fingret bara.

Jag som var så säker på att jag tappat den inomhus eftersom jag hörde att jag tappade något och då tittade jag på fingret och upptäckte ringens frånvaro. Men det är nog som en av dagmammorna sa;
- Det var någon som tyckte att jag skulle kolla på fingret och se till att hitta den.

LYCKA!!




Kommentarer
Postat av: cissi

Åå vilken tur att du hittade ringen då!

2007-11-03 @ 07:26:32
Postat av: catta

Såg min tjej på kort ;-) Fast utan ansikte ;-)

2007-11-03 @ 22:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback