Grattis syster!

95949-2047
Gofisen!



Morbror Gabbes mössa



Kikar ner från trappen



Elvis tyckte att han kunde stå i matskålen


95949-2042
Elvis mormor skulle fylla på i glaset han bums skulle dricka ur men han tyckte att han kunde dricka direkt ur flaskan och gapade för fullt.



Lånar mammas tandborste




Snö, årstiden till ära!


95949-2038



Elvis med sin morfar!



Yes, där har ni lite bilder på vår gofis! Kanske inte lika roligt för er som för mig men iallafall!


Igår var det ,som i tidigare inlägg skrivet, 80årskalas och det var trevligt. Elvis var jätteduktig hela tiden. Vi sov kvar i Bollnäs istället för att åka hem till Hällbo eftersom väglaget inte var det bästa och Elvis skulle ändå slockna i bilen, det var ju trots allt läggdags för honom. Vem kan motstå lite sällskap på kvällen? Så vi stannade hos mina föräldrar över natten! Vi tillbringade alltså dagen idag i Bollnäs också och fick skjuts hem till Hällbo ikväll.

Mina föräldrar skulle tända ljus på Monikas grav i kilafors och tog denna väg förbi för att släppa av mig innan. Vem Monika är kan ju någon undra och det ska jag förklara. Det är min äldsta syster som dog när hon var 3 (?) månader gammal och hon skulle ha fyllt 30 år idag egentligen. Monika dog på grund av att hon drabbades av magsjuka som hon inte klarade av eftersom hon inte hade något immunförsvar. Eller hon hade någon slags immunbristsjukdom. Det fanns iallafall bara 2-3 till kända fall som dött av det på den tiden. Idag hade hon kanske kunnat överleva med en benmärgstransplantation.

Grattis på 30årsdagen syster!

95949-2049
Monikas grav. Mamma tog bilden idag med mobilen och skickade till mig.

Imorgon är det ultraljud igen som gäller och det ska bli spännande att se vad hon sätter för datum. Enligt sista mens är det ju 30:e April men man vet ju aldrig. Antagligen kommer jag att backas en vecka, iallafall enligt förra ultraljudet. Jag ska ha snitt två veckor innan beräknad födsel så det blir ändå i April, om de inte "känner" för att backa mig ännu mer i hur långt gången jag är. Just nu är jag i v.19 enligt sista mens iallafall.. Annars i v.18 om det stämmer med förra ultraljudet. I let you know tomorrow!

Elvis ska till dagmamman imorgon också. På måndagar är de i en lokal på västansjöskolan och han har aldrig varit dit. Vi tänkte att han kunde få vara där på måndagar när David är hemma eftersom jag inte har körkort men David kommer ju hem imorgonkväll så hon tänkte hämta Elvis här istället eftersom det ändå är på vägen dit. Så kvart i åtta imorgonbitti ska vi stå redo i hallen.


David bror Martin fyller år idag också, grattis hörru! Hoppas att dagen var bra. Nu vet jag ju inte om han läser detta men jag kan ju skriva det ändå!

Nu blir det surfa runt lite tills jag orkar stiga upp ur soffan för att springa upp till sängen.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback