Blondie

Usch nu har jag en sådan kväll igen. Ni vet då man gäspar varannan sekund och hela tiden kämpar mot sömnens kraft? Fy vad jag är trött. Jag vill sova nu,nu,nu.....NU! Tyvärr fungerar jag inte så. Jag kan inte lägga mig nu utan att vakna om någon timma, pigg som om jag inte gjort annat än snarkat på i livet..

David kom ju hem i torsdagskväll/natt och på fredagkväll, efter att vi tillbringat eftermiddagen hos Davids föräldrar, fick han ett uppdrag som höll på hela helgen. Stackars David fick sitta och bleka mitt hår massor med gånger i helgen eftersom jag äntligen gjorde någonting åt det jag funderat på länge - Att bli blond igen.

Så, ja.. Det fick bära eller brista. Det brast lite men håret är kvar och börjar väl bli bra. Jag räknade med att håret faktiskt kunde gå av om jag blekte det för många gånger men ja, de som känner mig vet att ordet tålamod inte existerar i min skalle. Det var allt på en gång eller inget. Två blekningar på fredagkväll, tre stycken på lördagen, en blondering och en avfärgning på söndagen. Jag kunde dock ha slutat göra något efter två blekningar eftersom det sedan inte tog så mycket alls på håret. Nu har jag skaffat mig silvershampoo som jag brukade använda förr för att få bort det gula och sedan blir det nog tipptopp! Topparna gick av litegrann eftersom de redan var väldigt slitna. Mitt hår känns jättekort nu efter att jag toppat det lite men antagligen för att det gick av lite också. Så nu ska jag köra massa hårinpackningar och sådant för att stärka håret lite igen. Kalla mig gärna dum, det gör jag med men jag trivs bra än så länge.

Anledningen till att jag inte bloggat i helgen är alltså för att jag har haft fullt upp med blekmedel och allt vad det heter. Jag gömde mig för världen hela helgen och var utanför lägenheten riktigt först idag.

Idag var vi till sjukhuset på morgonen eftersom David skulle ta PK-prov och jag lämna prover inför blodgivning. Efter det handlade vi silvershampoo och for till mina föräldrar för att testa det. Jag hittar inte min hårblås och eftersom vi hade lite bråttom var det bäst att låna mammas.

David stack sedan iväg till wesslan efter att ha lämnat av mig och Elvis på öppna förskolan. Där umgicks vi med Tina och Anton men även mammor med barn från föräldragruppen också. Kul att hålla kontakten! På väg därifrån träffar vi på Fredrika och Daniel (han heter väl så?) som varit till barnmorskan. Vi pratade än en gång om att det är lite roligt att jag sitter och läser om hennes graviditet nu och för ett år sedan tog hon del av min. Kul att träffa på dem och Fredrika har ju aldrig sett Elvis på riktigt.

Jag ska låta er ta del av mitt hår snart, möjligen en före- och efterbild? Jag trivs i både svart och blondt!

David är fortfarande kvar i lägenheten och stannar tills på Måndag antagligen! Jäkligt skönt! Det är massor med saker vi måste göra i veckan. Beställa en tårta på Café symfoni, handla present till Elvis, fixa till kalaset, storstäda och massor med andra saker. Tänk.. på Måndag blir Elvis ett helt år! Tiden rusar förbi med en jäkla fart. Eftersom de flesta jobbar på måndag tänker vi fira Elvis på söndag istället. Det vore ju lite drygt om alla dök in i lägenheten runt 17-18 efter jobbet på måndag...

usch jag måste fotografera mera! Har inte fotat mycket alls på senaste så tyvärr blir det ett inlägg utan några roliga bilder.

Imorgon blir det nog en tur till barnenshus för att handla till Elvis. Någon som har tips på ettårspresent? Jättesvårt!

Elvis kan förresten ta fler steg nu men han är lite feg och vågar inte riktigt utan han slänger sig istället när han inser att det känns läskigt. Dröjer nog inte länge innan han knatar runt här!

Nu ska jag invänta min mor och min syster som ska hämta en telefon här som min bror ska ha. De är ändå ute och går och går denna väg. Sedan blir det lite television och antagligen ligger jag och sussar sött vid niotiden.

sov gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback