Min snygga kropp syns inte för allt fett


Okej, jag ska ALDRIG mer försöka shoppa kläder till mig själv, HOPPLÖST! Min kropp är inte gjord för snygga kläder, helst ska den nog gå naken och gömma sig hemma. Fy. Jag var riktigt glad över att få shoppa lite kläder och tänkte försöka hitta något som kunde passa på lördag då vi gick ut också. Det slutade med att mitt självförtroende och min syn på mig själv var långt under botten och mitt humör sjönk också ganska rejält. Så BESVIKEN! Fy.......Jisses har aldrig varit med om värre kropp.. Inget passar ihop och allt hänger. Stor jäkla fettbomb bara. Aja, nu är det ur min skalle.

Annars så var vi på BVC idag och Elvis fick spruta. Innan han fick sprutan så vägdes och mättes han och han är nu 68 cm och väger 7900g.

Vi fikade även med föräldragruppen och det var jättetrevligt! Att se alla söta bäbisar är alltid roligt. Ida, Alex, Elisia, Saga, Mathias, Clara och Signe - Alla är så söta! Supergooa! Fast Alex var inte där idag.




Min lille Elvis en dag innan 7månaders Dagen!
95949-626



http://www.youtube.com/watch?v=7iwXVaw1eu8
Jag ryser......





Jag insåg igår då vi var hos mina föräldrar och hälsade på att jag glömt att väga mig, då jag började med atkins. Men jag minns hur mycket jag vägde sist jag vägde mig där iallafall.. Och jag har gått ner 1kg iallafall sedan sist jag vägde mig där.. var väl två veckor sedan.. Men måste ha gått ned det sedan i torsdags eftersom jag innan BARA åt dålig mat och mycket snabbmat (vilket också passar in på "dålig mat" ). Så det är väl bra, ska väga mig på torsdag igen och se hur mycket det blir på en vecka.


Nu ska ta mina fötter och dra mig mot soffan så får vi se om valkarna hänger på, kanske tappar dem på vägen. Man kan ju alltid hoppas, fy vad jag skulle hoppa på dem och skrika svordomar åt dem.


Min snygga kropp syns inte för allt fett ju, damnt it! =D
(ganska smart sagt av mig tycker jag...)



Kommentarer
Postat av: Eva Sturesson

du köpte inga kläder då? Du är inte tjock knäppis

2007-04-03 @ 19:57:47
Postat av: Tina

Ja vet hur du känner Kaisa, blir samma sak för mig när man ska shoppa kläder =( Säger desamma som du, den sista meningen ;-D KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback