plötsligt börjar Ängla skrika

Hjärtljud: 155
SFmått: 32


Jag var till barnmorskan idag och allt verkade vara bra. Det är så spännande att gå dit nu för tiden tycker jag, ett steg närmare förlossningen känns det som. Jag vill att förlossningsdagen ska vara här NU samtidigt som jag vill att den ska vara så långt borta som möjligt. Det är konstigt, men det är så jag känner. Lite blandade känslor sådär. Pirrigt. Magen är livlig ikväll..mysigt.

Jag fick brev om föräldrautbildning också. Så den 16/8 är det första gången. Det ska bli skoj.

Efter att vi varit hos barmorskan släppte David av mig hos min syster Anki. Vi hade bestämt oss för att åka till skajet med barnen och bada. Fika och hela fadderullan. Det var mysigt och väldigt skönt att sitta ute i solen en dag. Fast då vi skulle åka hem märkte jag att jag måste ha fått väldigt mycket vätska i benen/fötterna för mina skor som brukar vara för stora var nästan för små. Drygt att svälla men kanske har jag bara mig själv att skylla som sitter ute i solen en hel dag? Trots att barnmorskan sagt att man inte ska vara ute i solen så mycket om man inte vill bli svälld och samla på sig en massa vätska?

Efter badningen följde jag med hem till syster och barnen. Vi var ute på gården en sväng innan jag gick hem. Och helt plötsligt börjar Ängla skrika och vad har hon inte på sin fot som vägrar släppa om inte denna? (tryck på bilden för förstoring)

Den var jättekonstig och vägrade släppa Ankis finger  också då hon  tog  upp den för att se vad det var för konstigt. Ängla förstod snart att det inte var något att vara rädd för. Jag passade på att fotografera den då Anki lyckats ta bort den. David visste vad det var för något men kom inte på vad den kallas för. Aja, det är väl säkert något vanligt, men ändå. Jag fick för mig att lägga in bilden här bara för roligt sådär. Skoj va?

Nej, usch vad jag är trött nu. Vaknade flera gånger inatt av att jag var törstig, kissnödig och en massa sådant. Det blir nog säng tidigt ikväll. Och förhoppningsvis så ska vi väl se till att städa imorgon? Beror väl på vädret antar jag. Jag har så svårt för att vara inomhus när det är fint väder ute. Vi får se vad som händer.

Just ja! Anki frågade om jag skulle med på stan en sväng imorgon och är det fint väder så följer jag nog med. Annars tror jag att jag måste hålla mig inomhus för städning och städa tills allt är klart. Nej, nu är det Slutbloggat för idag.. det är ju aldrig något intressant som dyker upp i texten, förlåt.


*gääääääääääääääääääääääääääsp*




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback