Vagnshopping!

Godkväll!
Idag tog vi en lång sovmorgon och sedan gjorde vi oss klara för att åka iväg till Söderhamn. Vi hade nämligen planerat in att åka till Barnens hus för att kolla in två vagnar som vi kikat på en snabbis tidigare. Sagt och gjort, vid ett brummade vi iväg.

Väl framme tittade vi på vagnarna och bestämde oss för att köpa den ena direkt. Väldigt billig för att vara ny  (2495) och den verkar vara bra. Kändes som det och bekanta har berättat att den fungerar jättebra. Så när bäbisen kommer har vi en lift till henne/honom på ena "sätet" och Elvis i den andra. Det dumma är dock att det inte går att vända på handtaget och köra dem bakåtvända. Jag som till och med kör Elvis bakåtvänd fortfarande i våran andra vagn, haha!




Vi svängde förbi hos mina föräldrar (http://evasturesson.blogg.se) för att visa vilken vagn vi köpte och sedan blev det Flugbo för att hälsa på Davids föräldrar en sväng. Var ute och kikade på getterna lite. I vår får de killingar också, mysigt!






Det känns så himla konstigt att det redan är Mars månad. Vad kommer efter Mars? Jo, April! Och vad händer i April? Elvis blir storebror! Vilket även betyder att jag ska vara klar med pluggeriet i början av April, vilket inte lär hända som det känns nu. Jag ångrar att jag började med pluggandet nu, faktiskt. Jag vill inte lämna in halvdana grejer och det känns som att det kommer att bli det nu och det blir aldrig något pluggande.  Mestadels för att jag går omkring och har ångest inför redovisningarna som jag absolut inte vill göra. USCH! Ska försöka ta tag i det nu innan jag lägger mig.

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: catta

Vilken fin vagn ni hittat! Å billig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback