1-årsdagen!

Grattis gofisan!


http://helahalsingland.se/familjenytt/grattis/1.997513 <-- Grattisannonsen i Ljusnan  idag!:)

Batteriet på kameran kände sig väldigt tomt så det blev till att dejta laddaren,  så imorgon blir det fler ord och bilder!

stortjej


För att kompensera bristen på ord i denna blogg på sistonde får ni se fyra bilder iallafall!


Mitt bloggande är uruselt just nu, som ni säkert märkt!
Det har varit en massa annat men det  blir bättre!

Imorgon blir lilltjejen ett år och alltså en stortjej istället..
Rackarns tid att  springa iväg! Snart är hon 14 och hänger med 25:åriga killar, haha!



Hemsidan

Ursäkta mitt dåliga bloggande de senaste dagarna!
Nu är klockan iallafall två på natten och jag måste banne mig tvinga upp mig till sängen nu, jag ska ju orka med att  parta lite imorgon!

Ikväll fixade jag ihop hemsidan lite snabbt. Inga bilder har jag lagt in än dock men kika in på
fotografkaisa.se och säg vad ni tycker, om hur det ser ut hittills osv! Men ha i åtanke att jag gjorde det snabbt ikväll! Det går att klicka på rubriken och genom logga kommer man tillbaka till startsidan! De senaste två timmar har jag suttit och krånglat med en fil som inte ville läggas in och jag svor alldeles för mycket enda tills jag insåg att felet faktiskt gjordes av mig och att det inte alls hade behövt krånglat om jag bara hade gjort rätt från början, haha!

Usch.. Nu ska jag gå och dreggla kudde! Uppdaterar något imorgon om jag hinner innan det blir fest och utgång på kvällen med tjejerna.

God natt!!

Väntan


ettårskontroll för denna gotjej idag!


Där ser ni David som ligger och kikar under bilen som vi ska köpa.
Den verkar bra iallafall, drar lite mycket bensin men så får det vara :)


Jahapp.. även denna morgon sitter jag och väntar på att få gå på morgonpromenad. Han som vi ska köpa bilen av kom hit så David och han kan kika under bilen så David vet att han köper en bra bil. David kommer att vara med på besiktningen också, skönt!

Jag skulle ju kunna dra med barnen ut på promenad men det känns mer effektivt att gå själv, om jag ska försöka att uppnå någon slags förbränning iallafall.

Och vid halvtvå hoppar vi på bussen mot Bollnäs för att gå till bvc.

Nu ska jag försöka att vara lite effektiv här hemma iallafall, fy hur det ser ut. Jag förstår inte hur fort det går, jämt!!

Kissa som pappa!


Jag var bara tvungen att lägga in den här bilden.
Elvis står och kissar, lika som pappa brukar göra!

Det blev minsann ingen morgonpromenad idag. David sov ju dåligt inatt, som tidigare skrivet, och vaknade inte förrän klockan tolv. Så då blev det en kvällspromenad på 6 km (minst!) med Jenny istället! Så idag blev det inte lika många steg som igår, 10809 blev det. Satte fast stegräknaren runt 13 idag och tog av den vid halvåtta.

Fast jag måste försöka öka på lite så att Jenny slipper gå så himla sakta för att jag ska hinna med, haha! När man ser henne gå själv så går powerwalkar hon med en jäkla fart och min powerwalk är nog inte riktigt i närheten, haha!

Imorgon ska vi åka buss ned till Bollnäs på eftermiddagen för att besöka barnavårdscentralen. Det är Ella som har ettårskontroll (Redan ett år!!). Det är läkarkontroll och spruta också, måste komma ihåg att ge alvedon innan vi åker. Vi har ju ingen bil som är lagad och den "nya" bilen som vi ska köpa av en granne får vi inte förrän efter den sista april så det blir minsann en busstur!

Och i helgen så kommer Elin hem till Hällbo! Så då ska vi nog samla oss, vi tjejer som brukade umgås förr, och hitta på något på lördag och sedan utgång. Det ser jag verkligen fram emot!

Nu ska jag vänta på att tvättmaskinen ska tystna och vara färdig med tvättandet så vi kan hänga den innan vi dregglar kudde. Medan jag väntar ska jag nog beställa skor till barnen och kanske till mig och David. Vi får se om jag slutför beställningen ikväll har suttit med beslutsångest i två kvällar irad och inte lyckats beställa, haha!




Hemsidan


Min tillfälliga hemmastudio


Ikväll måste jag verkligen ta tag i
hemsidan och fixa den. Jag har ju bara gjort en "under uppbyggnad" hittills så det är bäst jag sätter fart och försöker knåpa ihop något. Jag satt och skissade lite i photoshop en snabbis igår och funderade på hur den ska se ut. Blir nog bra om jag lyckas få ihop något!

Och skulle vilja leta reda på lite fina grejer att ha som rekvisita på fotograferingar. Någon som har tips?

Morrn!

God morgon!
Här sitter jag och väntar på att David ska vakna till så att jag kan få mig min morgonpromenad! Fast denna morgon blir det efter frukost, tyvärr, eftersom jag var så himla hungrig när jag vaknade och visste ju inte hur länge David skulle sova. Han hade inte sovit riktigt bra inatt så vi  får allt se när det är dags för honom att slå upp sina fina bruna ögon.

Jag gick precis in på statistik i bloggen och insåg att jag har tappat rätt många läsare nu när jag svajat med uppdateringen. Kanske borde jag försöka blogga oftare igen?  Vad är egentligen bäst? Små och korta inlägg flera gånger om dagen eller få men långa?



Såg ni bilden på den fina ekorren som jag lade in igårkväll?

Så himla söt... Fast det ser nästan ut som att den reser ragg (heter det så?) som hundar gör, haha! Fast det blåste också så det skulle ju kunna vara därför som det ser ut så också.



Oj, nu luktar det minsann inte jordgubbar från Ellas blöja direkt, hualigen.
 Dags att byta blöja...



Svampbob


Ekorren!




Våra två charmtroll!



Att åka traktor med pappa är roligt!

God kväll!

Dagen idag började med en morgonpromenad till Västansjö-skolan för att lämna Elvis hos dagmammorna där. Riktigt skönt väder att gå i och hela dagen blir så himla mycket bättre när man traskat en sväng först.

Min lillebror dök upp och fick hjälp med bilen. Av David förstås, jag är inte så himla bilkunnig. Jag har ju inte ens körkort....än. Vi får allt se när jag tar tag i det där!

David syster sprang in en sväng här hemma hon också.

Elvis har lärt sig att han kan få titta på svampbob närsomhelst, fastän det inte alltid är på televisionen. Det har han lärt sig eftersom vi har låtit honom titta på det på datorn ibland istället, ifall vi har velat titta på något eller om det faktiskt inte varit på tvn just då. Så idag fann jag honom på övervåningen i David datorstol med hörlurar, tittandes på svampbob på Davids dator. Haha, det såg så himla mysigt ut. David hade alltså kört igång det på Elvis begäran.

Vid 18 drog jag ut på en promenad till Hå (till killevippen för er som vet var det ligger). Så sammanlagt blev det en mils promenerande idag. Och stegräknaren som jag drog på mig, för första gången på länge, visade att jag gått 18 156 steg under hela dagen. Fast jag har ju rätt korta ben också, haha! Jag hoppas tusan på att jag inte förstör det här nu, jag vill fortsätta! Helst morgon och kväll.


Så nu ska jag minsann dreggla kudde så jag orkar upp för att promenera imorgonbitti.

David hittade förresten ett batteri här hemma till vågen också. Jag har ju inte kunnat väga mig på väldigt länge och letade häromdagen efter ett sådant batteri här hemma. Men nu känner jag att jag inte vill väga mig eftersom det bara förstör allt. Om vågen berättar för mig att jag inte har gått ner något så blir jag så himla deppig och ger upp, det får inte hända! Så jag låter vågan ligga och damma en stund till. Vill verkligen ner till vikten jag vägde innan jag blev gravid med Elvis ( Ellas kilon försvann på en gång men hade ju kvar några kilon från Elvis graviditet) men helst några kilo till eftersom jag hade gått upp lite av p-piller då.

Jaja, sängen nästa! Sov gott och dröm om nå bra :)



Buspalatset

Ett sugrör gör allt mycket roligare!

Godmorgon!
Det var helt underbart väder att gå nu faktiskt! Lite smått kyligt men det gör inget eftersom jag blir tokvarm när jag är ute och traskar. Denna morgon blev det ungefär 4,5 km och det känns rätt lagomt för en lat jäkel som mig! Det brukar bli ungefär lika många kilometer, morgon och kväll. Än så länge alltså....jag brukar ju faktiskt alltid vara rätt duktig de första dagarna, haha!

När jag läste cattas blogg så blev jag väldigt sugen på att åka till Buspalatset i Hudik med barnen. Jag tror att de verkligen skulle uppskatta det. Någon mer som varit dit? Vi har aldrig varit det. För oss skulle det bara kosta 60 kronor i inträde om vi åker innan Ella blir ett år, fast det blir hon ju den 29e. Efter att hon har blivit så stor så kostar det 120 kronor eftersom det är 60 kr per barn om de är mellan ett och inte fyllt tre år. Det är ju inte alls farligt! Och då får man leka i tre timmar.

Nej, nu blir det snabbstädning och sedan ska duschen få jobba lite också.

kilometer

Det har börjat bra, det här med promenaderna, faktiskt! vi får se hur länge det  håller i sig! I torsdagskväll blev det en promenad på 7 km, igårmorse 4km, igårkväll 5km och nu på morgonen 4km(tror jag). Ska försöka att hålla detta och verkligen gå morgon och kväll!  Har ingen koll på hur tung jag är eftersom batteriet på vågen varit slut länge och vi aldrig köper nytt,haha! Fast det är nog bra så jag slipper blir deppad om inget händer.

Just nu är David och Elvis hos Davids föräldrar för att byta däck på Moas bil (hans systers alltså). Ella slocknade precis så jag ska plocka lite här hemma och låta duschen jobba litegranna också.

Koppel


Elvis pussar Ella på näsan


Godmorgon!
Helt underbart väder ute just nu och det var riktigt skönt med en promenad nu på morgonen. Det blev bara 40 minuter men det var iallafall 4 km och det är alltid något!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och plocka ihop lite snabbt här hemma i röran. Det är ju så himla skönt när man har hela dagen fri sedan, utan att ha städning eller något annat i skallen.

Elvis sitter och lyssnar på musik i i hörlurar just nu och Ella traskar runt här. Lite då och då försöker hon lura av Elvis hörlurarna men han låter henne inte komma i närheten av dem, haha!

Det känns iallafall riktigt bra att jag har motivationen i ett hårt koppel just nu, banne mig om den skulle lyckas smita!!

7km



Tjenamors gott folk!
Jag tänkte att jag skulle fortsätta med att vara duktig på uppdateringsfronten så det är lika bra att jag skriver en sväng ikväll med.

Dagen började med att vi blev väckta klockan tio av Davids föräldrar. Jisses, minns inte när vi sist sov så länge. Vi brukar ju alltid få kliva upp någon gång mellan klockan sex och åtta.

När vi sedan vaknat till lite och gäspat klart så fick vi besök av Sandra och hennes son Kevin. Riktigt roligt att ses vännen!
Och inte nog med det, vi fick ett till besök lite senare också! Då var det mina föräldrar som dök förbi en sväng och det var lika roligt det också.

David tyckte att vi skulle fara iväg till hans föräldrar som kom hem från Frankrike idag. Och när jag sedan kom på att jag faktiskt måste gå ut och gå en sväng också så kom han på att jag kunde ju minsann gå dit  medan han och barnen åkte bil. Så då gjorde jag det! Det blev en promenad på 7km så nu känner jag mig lite hurtig och duktig iallafall.


Jag tänkte att jag ska börja gå mer nu och försöka komma ut oftare på morgnarna. Jag blir på mycket bättre humör när jag har varit ut och rastat valkarna lite så det vore bra för både mig och min familj, haha. Och om jag är duktig så kanske jag slipper skriva "rasta valkarna" senare, då de förhoppningsvis försvinner på köpet!


Och nu tänkte jag springa upp och försöka få tag på John Blund.

Bevis


Här har Ella precis slagit till Elvis... Hon kan hon med,haha! Och hon ser ju inte direkt ångerfull ut. Payback time!!!



Inte godkänd!








på öppna förskolan igår (tisdag)



Foto: david malm



Elvis sprang ut med mössa, blöja och skor en kväll och på bilden så försöker David få tag på honom, haha!
 Elvis han skrattade och sprang..



Igår plingade det till i luren och det var blodcentralen som var i andra änden. Kvinnan som jag pratade med berättade att de inte kunde godkänna mig som blodgivare eftersom mitt blodvärde låg på 123 och de godkänner 125 som lägst. Och järnvärdet låg på gränsen det med. Men jag kunde testa igen om några år sa hon, och att det har ju bara gått ett år sedan jag födde barn också. Men det kan även vara så att jag ligger lågt i blodvärde vanligtsvis. Fast det sistnämnda stämmer nog inte eftersom jag blev godkänd sist och skulle just till att ge blod när jag upptäckte att jag var gravid med Ella (1 år efter Elvis föddes). Himla trist! Jag som vill ge blod..


Just nu pendlar ögonen mellan Grey's och detta inlägg men jag känner att jag vill hänga med riktigt nu på slutet så jag rundar av här.

Sov gott hörrni!


25årsgräns på allt..

God morgon gott folk!
Jag är riktigt dålig på att slänga in ord och meningar i denna blogg just nu. Det är för att det är mycket annat i min skalle just nu och det blir nog bättre snart nog!

Vet ni vad jag är otroligt less på? Det ska jag minsann berätta:
- Att man måste vara 25 år för att kunna göra något alls! Att kunna få hjälp för att starta eget företag är i princip helt i möjligt om man inte har fyllt de magiska 25 år.

Starta eget-bidrag går inte för sig förrän om tre år. Att gå arbetsförmedlingens utbilningar går inte heller för sig. Och att ta ett starta eget-lån är också omöjligt innan 25 år. Jag som är så himla sugen på att starta eget inom fotandet! Och eftersom jag inte behöver hyra någon lokal i bollnäs så skulle det inte göra något att ha ett lån eftersom jag inte skulle ha andra utgifter, typ.


Om vi byter samtalsämne (skrivämne?) då...


Ella äter helt själv nu. Eller ja, det har hon ju gjort länge.. fast med händerna. Nu äter hon själv med sked och vi slipper lägga på maten på skeden för det gör hon också själv.

Hon går nästan fullt ut nu. Hon har ju kunnat gå länge ( tog första stegen strax innan 10 mån) men att krypa går ju fortare, haha! Men nu, de senaste dagarna, så har hon gått mer än vad hon krypit. För hon kan ju gå fullt ut om hon skulle vilja och nu verkar viljan finnas där! Hon har blivit så himla stor och härmar allt som Elvis gör. Snart blir hon 1 år och jag bara funderar på vart tiden tog vägen? Liten blir stor!

Och Elvis, min kära son, han är så himla snäll och hjälpsam. Som tillexempel iförrgår när jag hade kladdat på min tröja och stod och beklagade mig så kom han och frågade om han skulle hämta papper. Han kom med en pappersrulle och medan jag torkade så sprang han tillbaka med toalettrullen till badrummet och sedan kom han tillbaka med frågan om han skulle spola ned pappret åt mig, haha.

Men oj vad trotsig han är just nu. Testar alla gränser som finns och jag undrar om det inte är en tidigt treårstrots som smygit sig fram! Mycket det att han sitter och tittar på oss och fortsätter med något som vi sagt åt honom att sluta med.


- mamma.... Ella inte göra så!!





Mina tre systerdöttrar. Julia 7 år, Ängla snart 5 år och lilla Livia 4 veckor!




Foto: David Malm.
Fina bilder som David tog på barnen med studiosetet i förrgår! Jag måste försöka fota  barnen lite idag jag med.. Var alldeles för längesedan jag fotade mina egna barn med studiosetet!  (nu kom jag dock på att jag tog några snabba bilder igår som ligger i kameran än)


Kikade precis i kameran och där ligger det massor med bilder. Mestadels sånna som David har tagit eftersom han i princip beslagtagit kameran de senaste dagarna, haha! Men några har jag tagit iallafall, t.ex då när Elvis sprang ut i blöja, skor och mössa igårkväll. Lägger upp lite bilder ikväll!

pics



































Det här var några av de bilder som togs igår! Vad tycks?















Livia


En bild denna lilla sötnos kan ni iallafall få se redan nu!


Jag hade ju faktiskt tänkt dela med mig av både bilder och meningar ikväll men jag får faktiskt ta och skjuta upp det till imorgon förmiddag. Jag skyller allt på televisionen eftersom det var en film som snodde mina ögon ikväll och just nu tror jag faktiskt att de har fått besök av John Blund och han väntar nog bara på klartecken för att få söva mig!

Återkommer med uppdatering  om helgen och bilder på familjen Ström när jag har fått mig min skönhetssömn (som om det skulle hjälpa,haha).

Fotografering


Såhär ser min "studio" ut just nu!


Idag ska jag fotografera familjen Ström (min syster och hennes familj) så det kanske dyker upp lite bilder här ikväll! Och annars så blir det åtminstonde en uppdatering om helgen och några bilder från det!

Påsk-kärring




Goddagens och glad påsk på er!

Imorse hoppade jag på bussen vid tio över sju och for iväg till sjukhuset i Bollnäs för att besöka blodcentralen. Registrering och blodprovstagning stod på schemat men egentligen hade jag tydligen inte behövt göra det igen (jag gjorde ju det innan jag blev gravid med Ella) men vi körde på eftersom jag ändå var där.

Efter det var jag till min syster och hennes familj. De drog ned på stadens torg och jag hängde på.

Drog hem igen vid kvart i ett  och då blev det dags att göra om Ella till en liten påsk-kärring. Elvis var ju det hos dagmamman så jag tänkte att hon också kunde vara det när vi hämtade honom. Jag hade inte tänkt alls på att klä ut henne men när jag såg att min syster klätt ut sin lilla Livia och tagit ett kort så var jag bara tvungen! :)

Vi var till bollnäs en sväng ikväll för att handla också och när vi senare sprang in till mindra föräldrar så kom syrran, hennes man och lilla Livia dit också. Hon väger ju ingenting, så himla liten och söt. Tänkt så fort man glömmer..

Imorgon ska barnen få sova hos sina morföräldrar medan deras föräldrar partajjar litegranna. Vi ska till ett par grannar på fest och det blir nog skoj!

Nu blir det till att hänga den blöta tvätten och sedan stånka upp för trapporna som leder mig till sängen, god natt!

blod


David smygfotade mig och Elvis med teleobjektivet när vi var ute och promenerade lite.

När jag alldeles nyss samlade mod och ringde till ett företag, för att höra om de behöver någon liten Kaisa,  så var snubben jag skulle snacka med inte där, rackarns! Så nu måste jag börja om från början igen om en timme eller något.

Ella sitter på golvet och leker med lego just nu. Och Elvis sitter i köket och ritar med sin far, fast David gör nå ritningar till något han ska bygga.

Själv nördar jag mig framför våra bästa år och gruvar mig för att låta som en nervös liten sak nästa gång jag ringer.

Imorgon ska jag till blodcentralen för registrering och blodprovstagning, äntligen! Jag var ju dit på det innan jag blev gravid med Ella och hade precis fått en tid för blodgivning när jag just fått veta att jag var gravid så nu har jag väntat på att det skulle gå 9 månader sedan Ella föddes!

 

Klurar


Min karl..


Jag lovade ju ett till inlägg ikväll och denna gång tänkte jag banne mig hålla det också.





Busella!

Alldeles strax ska jag göra min sambo/fästman sällskap i sängen för att få mig lite sömn.
Funderar lite på vad för företag jag skulle kunna ta kontakt med för att höra om de skulle behöva en liten fjuttig Kaisa som anställd, får klura lite mer på det imorgon.

Elvis hade stolt visat upp sin nya frilla för barnen idag, kul att han trivs! Han är ju jättefin men jag saknar hans fina långa hår när jag tittar på bilder. 

Ellas favoritord som hon använder hela dagarna just nu är såklart "titta!" och det är ju rätt mycket man kan säga det till, haha! Och hon bara växer hela tiden, lilljäntan. Klättrar överallt gör hon också och hittar på en massa bus!

Men jisses.. varför försvinner allt så fort jag ska skriva något om barnen? Om allt nytt de lärt sig och sådant som de har hittat på? Så himla tråkigt att jag aldrig kan skriva något roligt, haha. Kan ju, som jag tidigare skrivit, bero på att jag alltid uppdaterar denna tid.. och bara vill krypa till sängs..skärpning!


Haha Elvis och David flinar jättestort och överdrivet till varandra på första bilden :)

pics

































Ja, det där var några av de bilder som jag tog igår. Tog några då minstingen låg på fällen också, ni vet sådana där klassiska? Fast det känns dumt att lägga ut bilder på en nakenfis bäbis med rumpan i vädret, speciellt då det inte är min egen son. Jag brukar ju censurera mina barns rumpor annars, haha!


Igår skulle vi städa, tänkte vi men det hela slutade dock med att vi möblerade om lite och det blev riktigt bra! Vi har haft ett matsalsbord i rummet där jag har min "studio" (rummet mellan köket och vardagsrummet) och nu så flyttade vi in det i köket istället.  Köksbordet som vi hade flyttade vi ut istället.  Så nu har jag mycket mer utrymme att fota eftersom det inte står ett bord och tar upp all plats där!


Oj, nu ska jag springa upp och lägga Elvis innan det är dags för "Familjen annorlunda" på televisionen. Elvis ögon är dock fastklistrade i televisionen så vi får se om han är villig att dreggla kudde, det är ju simpsons nu!  Återkommer med ett senare inlägg istället! Och då ska jag lägga in någon bild på mina barn också, tror att jag har någon iallafall!


Bilder

Det dyker in ett inlägg senare idag/ikväll med bilder från gårdagen, så ni vet.

Nu ska jag fortsätta med städningen tills vi ska brumma iväg och hämta Elvis i västansjö. Ella snarkar på ute i vagnen medan David städar i sin verkstad, eller vad man säger. Underbart väder! Så det blir nog till att vara ute när vi har hämtat Elvis!

Min tur!

Vet ni vilka Elvis favoritord är just nu?
- Vänta!
- Min tur!!!!!!!!!
- Ella.. inte göra så!


Haha..


Imorgon ska jag minsann fotografera lite. Det är en kompis till syrrans kompis som vill att jag fotar hennes två barn, en tjej på fyra år och en liten kille på sex månader. Spännande! Nu får ni hålla tummarna för att jag lyckas få till något bra! Synd att jag inte har någon rolig rekvisita.. Något fint att sitta på osv. Måste skaffa det!

Om jag får lägga in bilder på bloggen så dyker det in några imorgonkväll.


Och nu ska jag dundra upp för trappan för att äntligen få sova lite.
sov gott!

Här har ni svaret!


Dessa två bilder är svaret på frågan i föregående inlägg!
Mina två snygga, nyklippta, grabbar


Det var alltså Elvis och Davids två hårhögar på bilderna i inlägget innan och båda hade ju rätt långt hår innan. Jättefin blev de båda två men jisses så ovant det är att se Elvis springa omkring korthårig här hemma. jag kopplar direkt till Ella när jag ser honom nu.

Egentligen hade jag tänkt att det skulle vara lite mer hår kvar på Elvis lilla skalle men nu blev det riktigt kort istället, haha! Det växer ju så himla fort så det gör inte så mycket och han blev så fin så. Jag saknar dock hans långa hår! Så himla fin med långt hår. Jag längtar tills han kommer och säger till själv hur han vill ha frippan.. Imorse stod han i och för sig och sa att jag skulle klippa men han tröttnade snabbt och grät när jag körde med trimmern. Svårt att bara strunta i det när man har börjat, haha!

Och nu när man ser Ella så känns hon så långhårig, helt plötsligt, eftersom hennes är längre än Elvis.. Det har ju inte direkt varit så tidigare....






hårhögar



Två högar med hår.. Gissa vilkas?

Klippa hår?

Godkväll!

Idag lyckades jag, med hjälp av David, att fixa in "under uppbyggnad-sidan" på hemsidan. Det har ju krånglat tidigare så vi fixade ett annat program att göra själva uppladningen med. Så nu kan ni kika på min hemsida -
fotografkaisa.se
Så nu gäller det att fixa iordning den riktiga sidan och lägga upp bilder i portfolion som jag kommer att ha där.

Idag hängde jag på Jenny igen för att rasta valkarna. Det som är lite halvtrökigt är väl att jag får så himla ont i benen när jag tar i och försöker gå fort, jäkligt otränad med andra ord. Måste jobba lite på det så Jenny slipper sakta ned bara för att jag ska hinna med, haha! Och det tar ju mycket mer om man kör lite powerwalk!

Imorgon tror jag minsann att vi ska klippa Elvis. Vi gjorde ju det i juni sist och då hade han också jättelångt fint hår och sedan har det fått växa tills nu. Vi får se om min beslutsångest har lagt sig till imorgon, det är ju så himla svårt. Han är ju riktigt fin i långt hår, tycker jag iallafall. Men idag såg jag kort från i somras då det var kort och det var ju också jättefint!

Nej, fy.. Nu ska jag gå och brottas lite med både beslutsångest och kudde.

Sov gott!


Eldkorg






Idag brummade vi in till Bollnäs för att David skulle till arbetsförmedlingen. Efter det for vi hem och bestämde oss för att elda lite i eldkorgen och det ledde till att vi grillade korv till middag, gött!

Lite senare skulle vi, alla fyra, ta oss en promenad men vi hann inte längre än till grannens garage och där blev vi kvar. David hjälpte till när grabbarna mekade och jag pratade med grannen Anna medan barnen lekte med varandra.

Precis när vi skulle traska hemåt för att lägga Ella (och Elvis lite senare) så fick jag ett sms av Jenny som undrade om jag skulle hänga med på en promenad och det ville jag absolut. Så vi skyndade oss hemåt och 15 minuter senare var jag ute och väntade på Jenny. Riktigt skönt men väldigt ovant att gå utan vagn. Det känns så himla skumt att kunna röra på armarna, det känns nästan lite löjligt när jag gör det också haha. Jag är ju lite sådär så att jag tycker att det är en trygghet att gå bakom vagnen och kunna gömma mig lite.

Nej, nu hör jag tvättmaskinen ropa "fääääääääääärdig!!" så det är nog dags att skicka ned David så han får hämta den. Tänkte hänga den här uppe i vardagsrummet på torkställningen, det torkar bra mycket fortare då.

Och sen blir det äntligen sängen.