24


Gillar den här bilden på barnen. Lite mystisk sådär och man kan tolka den på många olika vis :)


Jag kommer aldrig att förstå mig på helgerna. Hur rackarns snabb kan man vara? Upp och jobba igen imorgon. Trivs himla bra hittills. Hoppas att jag blir bra på det här så jag får vara kvar :)

Saknar kameran dock. Det ligger mest och dammar nu för tiden, stackarn. Måste ut och lufta den lite snart, riktigt känner hur det ropar efter mig :)


Jag fyller förresten 24 år på onsdag, tjugofyra år!! Det låter ju bra mycket äldre än 23, faktiskt. Är det nu man slutar bli äldre och fortsätter att säga att man fyller 23 istället? Funderar på't!


Två bra grejer den här veckan; En ny mobil och beställt diskmaskin! Så jäkla bra att kunna koncentrera sig på barnen när man kommer hem och bara har en timme med dem innan läggdags än att behöva stå och diska. Umgås med barnen är viktigare och då blir det ett jäkla berg med disk att besegra senare och det är ju inte så himla roligt som det låter, hualigen.

Nä, nu ska jag bege mig till sängs snart :)


Kommentarer
Postat av: barbro eriksson

Grattis Kaisa, på din dag.

Lycka till med jobbet,hoppas det går bra.

Må så gott.

2011-02-02 @ 12:39:42
Postat av: Maria Lindén

Hej!

Nu har jag hittat in till dig igen. Tappade din blogg ett tag här men nu blev jag glad när jag hittade på den. Såg dig på öppna förskolan i onsdags och tänkte säga nåt, men så fick jag aldrig chansen.

Kul att du fått jobb! Det drömmer jag också om när föräldraledigheten är slut. Bilden på barnen i kyrkan är helt underbar :D

Kram /Maria

Postat av: Emelie

Underbar bild. Älskar verkligen ljuset i den och siluetterna av barnen :)

2011-05-10 @ 23:39:57
URL: http://emelieogren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback