Nervös :)



Gjorde om lite i barnens rum idag. Vi tog öppnade upp garderoben, tog bort dörrarna och mellanpartiet alltså. Och sedan tryckte vi in våran gamla stora TV där. Satte upp en gardinstång och gardiner och satte fast tyg ovanför tvn så man inte skulle se rakt in där :)  Vad tycks? Minibio! Kanske inte skitsnyggt men lite mysigt iaf! Och väldigt lämpligt att tvn slipper ta plats ute i rummet.




Jag glömmer alltid bort att fota när det är folk här då man firar någon familjemedlem. Men lägger in några på Elvis bara nu.  På första bilden säger han "WOOOW!!!" som han sa om allt han fick.. snacka om tacksam! :)

Han fick en massa bra saker, tack hörrni! Från både oss och Elvis!




Usch, just nu sitter jag och gruvar mig inför att åka till Forsa. Ska ju göra en presentation av projektet, tidsplan och formulera ett mål tills dess. Och när jag är där ska jag ju stå där rakt upp och ner framför människor jag aldrig träffat förr.. och så förväntar de sig att man ska kunna prata och berätta om projektet för allihop. De känner inte mig, det hör man ju på en gång! haha! Fy... blir nog mer stammande än pratande skulle jag gissa på. Undra om jag får fram något alls? Nervöööööööös! Ännu en prövning att gå igenom..

Men det blir nog HIMLA roligt :D



Kommentarer
Postat av: Frida

De kommer gå jätte bra i Forsa. Det kan ju faktiskt vara en fördel att ingen känner dig där. Du kan ju alltid kliva upp där framför klassen och låtsas att du är världsbäst och verkligen tycker om att prata inför folk. Det är ju ingen som vet om de är sant eller inte, för dom känner ju inte dej, du kan vara vem du vill:)

Lycka till i alla fall!:)

Postat av: Lisa

Har precis gått igenom samma prövning själv, det absolut värsta jag vet är att prata inför grupp, men efteråt så förbannar man sig själv för att man oroade sig så mycket. Jag tror och hoppas att det kommer gå jättebra för dig!

2009-09-07 @ 23:10:23
URL: http://lisanorrbin.blogg.se/
Postat av: Eva

Jaha, det projekåret tittade jag på först, men sen hittade jag den här kursen i Hällefors.

Det kommer gå jättebra för dig i Forsa :) Inga problem! Kram

2009-09-08 @ 09:48:02
URL: http://evapetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback