Korvbröd

Så här, mina vänner, kan det gå när Kaisa ska tina korvbröd i micron......

 

Det var som så att jag slängde in två korvbröd i micron och den står ju i skafferiet så jag stängde igen dörren och tänkte inte alls mer på att jag just gjort det jag gjort. Vet faktiskt inte hur långt tid det gick men var nog en jäkla bra stund. Då ropar David att jag ska komma fort och när jag kommer till köket så ser man knappt någonting på grund av röken. Och Elvis utbrast :

- Det stinker!!!!!

 

Fort ut med barnen ur köket och snabbt som tusan öppnade vi fönstrena.

Himla trökigt att det fortfarande STINKER, som Elvis skulle ha sagt det. KLANTMAMMAN!!! Släpp inte lös mig med korvbröd ;)

 

 

Barnen var iallafall hos dagmamman idag. Och ikväll kom Davids föräldrar för att fira Elvis eftersom de är borta imorgon. Så då blev det tårta och paketöppning! Han fick en motorsåg och den gillade han. Han och farbror Johan får gå ut och leka tillsammans nu tror jag, haha! För Elvis farbror tycker om att leka med sådana, riktiga alltså.. haha!

 

Imorgon ska vi fira riktigt och då blir det mer paket. Vad himla roligt för Elvis!! Själv väntar jag på att det ska vara över.. Blir så himla uppstressad och vet inte alls var jag ska ta vägen när det kommer och går folk hela tiden. Jättekul att de kommer och roligt att ses men jag kan inte hjälpa det. Man får dåligt samvete för att man inte hinner prata med alla så mycket som man skulle vilja osv..

 

Ja just ja! Jag skrev ju inget om gårdagen så jag får väl slänga in några ord om det också?

 

Elvis fick ju sin kamera på morgonen och det var verkligen uppskattad. Så fort han fick syn på den så utbrast han:

- knäppa kort!!!!!

och körde igång på en gång. Något jobbigt för mig som tydligen fick agera modell. Ännu jobbigare när jag insåg att jag bara hade underkläder på mig, haha! Och det tänkte jag inte på förrän han sa något om tuttar. Jag satt ju och filmade honom då så jag tänkte inte så mycket på att han fotade mig. Men jag kan ju säga det att de bilderna fanns då inte kvar länge på den kameran inte.........

 

Vi hade lite ärenden på stan och då kikade vi in hos mina föräldrar en sväng och Elvis fick en present i förväg (de kommer ju på lördag) och då var det en skateboard som fanns i paketet. Coolt, som Elvis sa om den hela tiden. Så den gillade han också!

 

Hmm.. Jag råkade precis säga till David att jag är helt slut i huvudet! Och han tog det inte på det viset som jag tänkte, haha! Jag menade förstås att jag är jättetrött... kanske lite felformulerat av mig då, haha!

"Jag är fan helt slut i huvudet jag!" <-- något sådant var det jag slängde ur mig....

 

Nu ska jag dreggla kudde och försöka flörta till mig John Blund. Fast man vet ju aldrig, han kanske föredrar killar??


Kommentarer
Postat av: Eva Sturesson

bröden ser ut som korvar det kanske var det som var meningen haha kram mamma

Postat av: Helen

haha :)

2009-09-05 @ 09:10:12
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha! Söta korvbrön, trodde först det var brända korvar på bilden! ;o)

2009-09-06 @ 20:21:51
URL: http://taao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback