Jisses








Jag frågade om Elvis kunde flina så då fick jag mig ett fejksmile ;)




Jag är på väg att göra något med munnen tror jag.. ser väldigt konstig ut iallafall!


Godkväll gott folk!
Det är fredagkväll och näst sista helgen innan jag börjar jobba. Jisses, hur ska detta gå? Jag kan sätta rätt mycket på att jag gör bort mig det första jag gör och efter det gömmer jag mig här hemma, haha! Jag kan ju faktiskt vara bra korkad ibland (ofta). Men om det är någon som jobbar inom äldreomsorgen och har några tips till någon ny så är det ju bara att hojta till! Vill gärna veta vilka tabbar man brukar göra som ny så jag slipper uppleva dem........

Idag var vi ute och gick en sväng så Elvis fick cykla på asfalt.. Är ju rätt jobbigt på våran grusväg. Och fy vad fort det går. Man får springa ikapp honom, haha!

Ella kan säga orden Mamma, Pappa, Titta, vatten (tatten), katten, macka (gacka), smaka (maka), traktor (kaktor), mormor, Gabbe, och bil . Nu kanske det var något mer, minns inte riktigt.

Nä, snart förvandlas jag till en flod för det är så himla varmt här.

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Eva Sturesson

mormor bil kan hon också och Gabbe

Postat av: kristin

Mitt tips, om jobbet inom äldreomsorgen, är att så fort du känner dig osäker över något ringer du och frågar någon som vet. Vissa är impulsiva och gör riktiga misstag vilket inte alltid slutar så bra.. Och var väldigt noggrann! Kontrollera gärna medicin och sånt flera gånger. Hellre för många än för få. :)

2009-06-01 @ 21:39:22
URL: http://callmyrs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback